poze festivalul stelutelor 2011 la otopeni

Festivalul Stelutelor 2011 la Otopeni

Ilfov , Otopeni. Luni 28 Noiembrie 2011 - Miercuri 30 Noiembrie 2011
Str. 23 August nr. 8

Categorii: Festivaluri

Festivalul Stelutelor 2011 este un concurs de interpretare pentru varstele 7-18 ani si este deschis pe sectiunile de muzica usoara, muzica populara, muzica instrumentala, ansambluri coregrafice.

Finala și premierea vor avea loc pe 28, 29 și 30 noiembrie în orașul Otopeni. Proiectul promovează descoperirea și dezvoltarea potențialului muzical al copiilor și tinerilor din județul Ilfov.

Festivalul Steluţelor este un proiect inovativ cultural generat de Asociația IRSCA Gifted Education împreună cu Asociația Maia și Asociația Prietenie fără Frontiere și are ca scop stimularea valorilor autentice în vederea lansării în elita muzicii autohtone.
Ca invitați speciali vor fi: Alina Eremia, Marioara Man Gheorghe, Lavinia Goste și Orchestra Națională de Folclor „Valahia”, Viorela Filip, Cristina Stamate, Sunetul Muzicii, dirijorul Florin Totan și SiNfonia București, Școala balet Svetlana. Cei mai talentaţi copii și tineri din județul Ilfov vor performa pe scenă, având prilejul de a-şi reprezenta comunitatea locală.

Centrul Cultural Otopeni Ion Manu
Str. 23 August nr. 8, Otopeni

Mai multe detalii: http://www.modernism.ro/2011/11/25/mecanisme-de-incurajare-a-copiilor-si-tinerilor-cu-sanse-reduse-de-a-si-exprima-talentul/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 4532 zile, 28 Nov. 2011

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

  • Ai ceva de zis?

    .