poze royal horse jumping show 2012

Royal Horse Jumping Show 2012

Ilfov , Tancabesti. Joi 19 Iulie 2012 - Duminică 22 Iulie 2012

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

In weekendul 19-22 iulie pasionatii de cai si concursuri ecvestre vor fi incantati de Royal Horse Jumping Show, un concurs national de sarituri peste obstacole organizat de clubul sportiv Picadilly.

Cum Metropotam iubeste caii, de abia asteapta sa isi vanture si el coada la Snagov, unde se afla clubul sportiv Picadilly, macar intr-una din cele patru zile de concurs. Trambitele organizatorilor rasuna cu numar mare de concurenti de la 30 de cluburi sportive din toata tara, ceea ce inseamna ca vom vedea acolo o multime de specimene superbe de cai.

In afara de etapele concursului, publicul va fi rasfatat cu demonstratii de dresaj ecvestru, cat si cu premii ale vizitatorului, care constau in vouchere si sedinte de calarie.

Ca sa nu va rataciti in drum spre Royal Horse Jumping Show, tineti minte ca clubul sportiv Picadilly se afla pe soseaua Bucuresti-Ploiesti nr 542, intre localitatile Saftica si Tancabesti, programul zilnic al concursului este 9:00-21:00, iar intrarea pentru public este libera.

Mai multe detalii: http://metropotam.ro/

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 4314 zile, 03 Iul. 2012

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

  • Ai ceva de zis?

    .