poze organizeaza ti nunta impreuna cu miri expo

Organizeaza-ti nunta impreuna cu Miri Expo

MAIN - ROOT , Braila. Vineri 12 Februarie 2010 10:00

Categorii: Targuri

Eveniment repetitiv: Lunar

Galati - 11 februarie 2010 - In perioada 12-14 februarie toti viitorii miri sunt invitati la cea de-a III-a editie a expozitiei dedicata nuntilor, Miri Expo - singurul targ specializat in acest domeniu din judetele Galati si Braila. Expozitia va fi deschisa in zilele de vineri, sambata si duminica incepand cu ora 10.oo si incheind cu ora 20.oo, la Galeria Real. Deschiderea oficiala va avea loc la ora 14.oo, moment in care toti reprezentantii mass-media sunt invitati sa fie alaturi de noi.

La Miri Expo si-au anuntat prezenta urmatoarele companii - Maia Bijou, Biss Befany, Casa de Miro, Profast foto & video, Mireasa, Penedust, floraria Lotus, Viovin, Petea Sound, Alb & Negru, Besign, Grandly, Prim Pas, Ikebana, ING, Zepter, Ivalana, Manufaktura, Simonails, Serafin, Stil Expert, La Maggia, Beja Flor si Medicotest.
Miri Expo a pregatit pentru toti vizitatorii si un program artistic. Seara de vineri, incepand cu ora 18.oo va fi dedicata traditiilor si obiceiurilor de nunta. Sambata seara vom asista la parade rochiilor de nunta si demonstratii de dans de societate. Iar duminica vizitatorii vor putea lua lectii de dans de la profesionistii in domeniu.
De la editie la editie, Miri Expo a ridicat valoarea premiilor oferite in cadrul tombolei organizate pe toata durata expozitiei. Anul acesta Miri Expo ofera premii in valoare de peste 9 000 ron constand in servicii si produse necesare nuntii - mai multe detalii pe www.miriexpo.ro Toti vizitatorii sunt invitati sa participe la tombola Miri Expo de anul acesta prin trimiterea la adresa office@jobcocktail.ro a unei declaratii de dragoste pentru persoana iubita. Extragerea premiilor va avea loc in ziua de duminica la ora 19.30.
Expozitia este promovata cu ajutorul publicatiei Adevarul de seara precum si a urmatorilor sponsori si parteneri - Antena 1, Vox Tv, Kiss FM, One FM, Magic FM, www.casanuntilor.ro si www.121.ro.


Luminita Oancea
Coordonator PR & ADV
Go & Go media grup
0731.023.328
office@jobcocktail.ro
www.miriexpo.ro

Mai multe detalii: http://www.miriexpo.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 928
Cuvinte cheie: Expozitie , Targ , mireasa , miri , nunta , nunti , Evenimente Braila

Eveniment postat de organizator

go go media grup

Adaugat in urma cu 5181 zile, 11 Feb. 2010

Adaugat de gomediagrup

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .