poze de maine in baia mare vor fi amplasate patru corturi unde se vor putea face donatii pentru sinistratii din moldova

De maine, in Baia Mare vor fi amplasate patru corturi unde se vor putea face donatii pentru sinistratii din Moldova

Maramures , Baia Mare. Miercuri 7 Iulie 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

CORTURI - DONATII


Doua ONG-uri din Baia Mare, Clubul Rotaract TEAM si Asociatia Arta Educatiei, vor deschide, incepand de maine, 7 iulie, patru puncte de colectare a donatiilor pentru ajutorarea sinistratilor din Moldova. Actiunea face parte din cadrul campaniei "Maramures pentru Romania", initiata de Prefectura Maramures.

Autoritatile judetene si mai multe ONG-uri au demarat o campanie de strangere de donatii pentru persoanele afectate de inundatii, deschizand centre de colectare in supermarketurile din oras. In plus, incepand de maine, 7 iulie, vor fi deschise in zonele centrale ale orasului patru corturi, unde baimarenii vor putea dona alimente, imbracaminte sau chiar mobilier, electronice si electrocasnice.

"Voluntarii nostri vor amplasa patru corturi si ii vor astepta pe cei care vor sa doneze diferite obiecte si bunuri sau alimente pentru sinistratii din Moldova. Aceste corturi vor fi amplasate in zona Garii, in zona Parcului Mara, in zona RFN si pe Platoul Bucuresti", a spus Adrian Pop, reprezentantul Clubului Rotaract TEAM.

Si Crina Barbos, presedintele Asociatiei Arta Educatiei, a facut apel la spiritul caritabil al baimarenilor, fiind convinsa ca in situatii de forta majora oamenii isi arata partea sensibila si isi ajute semenii. „Fiecare dintre noi ar trebui sa se gandeasca la faptul ca am fost feriti de astfel de calamitati", a mentionat Barbos.

Cele patru corturi vor fi deschise zilnic, intre orele 10.00-20.00, iar voluntarii vor sorta donatiile primite. Organizatorii campaniei fac un apel catre cei care vor dona, rugandu-i sa aduca numai lucruri folositoare si sa nu foloseasca acest prilej pentru a se debarasa de vechituri fara utilitate.

Pana acum, au fost colectate produse alimentare si apa, in cel mai scurt timp un camion urmand sa plece catre Moldova. De asemenea, a fost deschis si un cont destinat sinistratilor - RO 72BRDE250SV10281312500, deschis la BRD Baia Mare, suma stransa urmand sa fie folosita pentru cumpararea de bunuri materiale destinate sinistratilor.

Actiunea de ajutorare a persoanelor sinistrate este desfasurata in colaborare cu Crucea Rosie Maramures, Serviciul de Ajutor Maltez, fundatia E.M.A, Club 4X4 Baia Mare, Inspectoratul Judetean de Jandarmi, Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, Batalionul 612 Artilerie Antitanc "Maramures", Club Rotaract TEAM Baia Mare si Asociatia Arta Educatiei.Doua ONG-uri din Baia Mare, Clubul Rotaract TEAM si Asociatia Arta Educatiei.
www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 532
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5014 zile, 06 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .