poze pescarii de la nord crap se intrec in undite

Pescarii de la Nord Crap se intrec in undite

Maramures , Baia Mare. Duminică 4 Iulie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Nord Crap Club Baia Mare

Nord Crap Club Baia Mare participa in aceasta saptamana la doua competitii extrem de importante derulata atat in tara cat si in strainatate (Ungaria). Echipa formata din Dan Mezok si Dan Coarda sunt invitati sa incruciseze lansetele la finala Ohat-Mercury Nemzetkozi Bojlis Kupa ce se va desfasura in perioada 30 iunie - 4 iulie in Ungaria la Hartobagy-Debrecen. Cei doi baimareni si-au castigat acest drept in urma participarii in mansa a doua semifinalei acestei competitii pe care au castigat-o in mod categoric cu 496,4 kg de peste prins in 72 de
ore.
Nord Crap Club Baia Mare trimite singura echipa din Romania la acest concurs, restul concurentelor in numar de noua fiind din tara gazda. Cei doi maramureseni vor incerca in acest concurs doborarea recordului absolut de peste prins intr-un concurs de 100 de ore (1.016 kg), cantitate prinsa tot in ungaria la Maconka si tot de o echipa din Romania.


O alta echipa a Nord Crap Club Baia Mare, Nyerjak Attila Romeo si Pop Adrian Cosmin se vor bate la Cupa Ardealului (editia 1), ce va avea loc in Oradea pe lacul de la Cetariu cu premii totale de 6.500 lei. Sunt inscrise in competitie 20 de echipe din toata Romania.

Fir intins!

www.citynews.ro/maramures

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 926
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5047 zile, 01 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .