poze rugby echipele css 2 siromex baia mare se reunesc

RUGBY. Echipele CSS 2 Siromex Baia Mare se reunesc

Maramures , Baia Mare. Luni 2 August 2010 10:00

Categorii: Alte Evenimente

Divizia Nationala de Seniori

CSS 2 Siromex Baia Mare anunta reunirea loturilor pentru luni, 2 august, dupa cum a informat antrenorul Razvan Popovici. Primii care vor relua meciurile oficiale vor fi componentii echipei divizionare A. "Avem trei meciuri: in 21 august vom merge la Brasov pentru a intalni CFR CSU SCM; in 28 august avem meci acasa cu CSU Alba Iulia, iar pentru 4 septembrie avem planificata deplasarea la CSM Sibiu" a mentionat Popovici, acesta amintind ca, la acest nivel, obiectivul echipei este sa evolueze, din sezonul urmator, in Divizia Nationala.

Reamintim ca, din sezonul 2011, se schimba sistemul competitional la nivel de seniori. Astfel, va fi organizata Superliga ca prim esalon al tarii la nivel de seniori, esalon care va reuni la start opt echipe. In Superliga vor participa echipele clasate pe locurile 1-8 in Divizia Nationala de Seniori, editia 2010. Divizia Nationala de Seniori devine al doilea esalon valoric al tarii si va cuprinde echipele clasate pe locurile 9 – 12 in Divizia Nationala de Seniori, editia 2010, precum si primele patru echipe din Divizia A, editia 2010. Cel de-al treilea esalon va fi Divizia A, care va reuni la start 10 echipe din Divizia A, editia 2010.

"In ceea ce priveste echipele de juniori, Under 19 si Under 17, pentru acestia competitiile vor incepe candva la final de septembrie, inceput de octombrie" a mentionat Popovici.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1174
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop puiu

Adaugat in urma cu 5018 zile, 25 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .