poze tabara 100 de tineri din toata tara vor participa la editia de anul acesta a taberei de etnografie si arta populara din baia mare

TABARA - 100 de tineri din toata tara vor participa la editia de anul acesta a Taberei de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 7 August 2010 10:00 - Vineri 13 August 2010

Categorii: Alte Evenimente

un tur al Maramuresului

Directia Judeteana pentru Tineret va organiza si anul acesta Tabara de Etnografie si Arta Populara la care sunt asteptati sa participe 100 de tineri care vor putea descoperi traditiile si mestesugurile specifice Maramuresului. In ciuda problemelor economice, editia de anul acesta beneficieaza de un buget mai mare decat cea de anul trecut, de aceea numarul participantilor va fi mai mare in comparatie cu 2009.

"Vrem sa aducem cat mai multi tineri in cadrul acestei tabere ca sa poata vedea frumusetea Maramuresului. Ne bucuram ca putem sa organizam tot in Maramures aceasta tabara, mai ales pentru ca anul acesta si Sibiul si Brasovul au dorit sa duca tabara in judetele lor. Vor participa anul acesta 100 de tineri, dar am avut cereri mult mai multe", a spus Adrian Todoran, directorul Directiei Judetene pentru Tineret Maramures.

Tabara va fi organizata in perioada 7 - 13 august, urmand ca in 8 august participantii sa faca un tur al Maramuresului in care vor vizita cele mai importante obiective turistice ale judetului. In urmatoarele zile, invitatii vor participa la ateliere de pictura si sculptura care vor fi amplasate in Piata Revolutiei din Baia Mare pentru ca trecatorii sa poata vedea felul in care tinerii lucreaza.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 554
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5014 zile, 28 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .