poze tabara de vara in baia mare

TABARA DE VARA IN BAIA MARE

Maramures , Baia Mare. Vineri 25 Iunie 2010

Categorii: Alte Evenimente

sa descoperim talente ale copiilor

27 de elevi din clasele I - IV au ales ca timp de o saptamana sa isi petreaca vacanta tot la scoala, invatand sa picteze, sa lucreze pe calculator sau sa vorbeasca in limba engleza. Tabara "Prietenii vacantei" se desfasoara pana maine, 25 iunie, la Scoala cu clasele I - VIII "Dr. Victor Babes".

Invatand cum sa picteze sau cum sa joace teatru, asa au ales sa isi petreaca o saptamana din vacanta de vara cativa elevi de la scolile baimarene. Pentru acestia, organizatorii au pregatit patru ateliere de creatie pe diverse teme: pictura, informatica, teatru si limba engleza.

"Dorim astfel sa descoperim talente ale copiilor, sa cream abilitati de comunicare, sa le oferim elevilor o modalitate placuta de petrecere a timpului liber si astfel sa reusim sa stimulam creativitatea acestora", a spus invatatoarea Aurelia Pop.

Cele care i-au supravegheat si i-au invatat pe copii cum sa manuiasca pensula sau mouse-ul, cum sa joace intr-o piesa de tetru sau sa se exprime in limba engleza si romana sunt prof. Mihaela Csepregi, prof. psiholog Cristina Ambrus, prof. Tiberia Delescu, inst. Larisa Lazar, inv. Aurelia Pop. In plus, doua eleve ale Colegiului National "Gheorghe Sincai'' din Baia Mare, voluntarele Cristina Buchman si Oana Csepregi, au fost alaturi de micii invatacei.

Tabara se va incheia cu o expozitie a picturilor realizate de elevi si cu punerea in scena a unei piese de teatru in care cei mici vor fi, dupa cum se cuvine, actorii principali.
www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1397
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5027 zile, 24 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .