poze puterea iertarii

Puterea Iertării

Maramures , Baia Mare. Luni 18 Ianuarie 2016 18:00 - Luni 18 Ianuarie 2016
Hotel Mara, Bulevardul Unirii nr. 11

Categorii: Conferinte si Seminarii , Expozitii si Lansari de carte , Festivaluri

Puterea Iertării – Conferinţă Spiritualitate în Baia Mare

Iertarea. Un cadou desăvârşit, care poate conduce la armonie şi eliberare. Drumul răzvrătirii poate fi deosebit de dureros, însă, într-un final, se va observa faptul că pacea şi claritarea sunt mult mai importante decât mânia şi orgoliul.

Cu toate că foarte mulţi călători spirituali sunt angrenaţi în diverse teorii şi practici spirituale, se poate încă observa o lipsă de împăcare cu ceea ce este. Bineînţeles, a lupta împotriva lui ceea ce este, echivalează cu a contrazice natura.

Ceea ce este, este. Întrebarea este: ce vei face cu ceea ce este? A sosit momentul pentru recunoaşterea factorului care întreţine răzvrătirea. Pe ce se bazează acest factor? Ce urmăreşte acest factor? Cine ai fi tu fără acest factor? Şi, într-un final, de ce oare nu poţi ierta ceea ce vrei să ierţi?

A întreţine răzvrătirea înseamnă a te îngrădi în temniţa propriilor limitări. Răzvrătirea întreţine atât lipsa de eliberare, cât şi o supunere dureroasă faţă de elementul împotriva căruia te răzvrăteşti. Consecinţele răzvrătirii au un potenţial distructiv pentru forma prin care te exprimi. Nu pentru Tine, ci pentru forma prin care te exprimi. Tocmai de aceea, este necesară trezirea.

Şi, bineînţeles, dincolo de orice poveste, eliberarea nu are loc prin metode, ci, mai degrabă, prin transcenderea celui care elaborează şi urmăreşte metodele.

Mai multe detalii: http://catalin-manea.com/puterea-iertarii-conferinta-baia-mare-alba-iulia/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 782

Eveniment postat de organizator

catalin manea

Adaugat in urma cu 2998 zile, 03 Ian. 2016

Adaugat de CatalinManea

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 86

  • Ai ceva de zis?

    .