poze campania un parinte mai bun ajunge si la baia mare

Campania "Un parinte mai bun" ajunge si la Baia Mare!

Maramures , Baia Mare. Miercuri 26 Noiembrie 2014 17:30 - Miercuri 26 Noiembrie 2014
Colegiul National Gheorghe Sincai, Str. Gh. Şincai, Nr. 25

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/200

“Cât trăiește, omul poate crea orice dar există o singură instanță când omul este asemenea lui Dumnezeu- ziditor de viață: atunci când face un copil, când din viață lui se zămislește o altă viață. Și dintre toate experintele omului, aceasta este cea mai minunată! Un copil te învață ce înseamnă măsura generozității, a bunătății, a grijii pentru celălalt. (Irina Petrea, “Si tu poti fi Supperanny – cum sa iti cresti bine copilul”, Editura Trei, 2010).


Copiii ne aduc zâmbete și lacrimi în viață și, mai ales, ne aduc șansa de a ne schimbă noi înșine în mai bine odată deveniți părinți. Oricărui părinte i se poate întâmplă să trăiască momente în care să se simtă derutat, confuz, vexat, enervat, exasperat de comportamentul copilului sau. Emoții dintre cele mai intense îl pot răvași și reacția să emoțională poate să-l facă să spună cuvinte aspre, să ia decizii pe care să le regrete și să determine pe mai departe comportamente dificile și inadecvate din partea copilului. Așa se poate aluneca ușor-ușor într-un cerc vicios în care copii și părinți deopotrivă se simț nefericiți și neînțeleși unii de alții.

Comportamentele dificile ale copiilor pot fi gestionate corect și benefic pentru copil și pentru relația părinte-copil. Și nici măcar nu este greu! Vino să descoperi cât de simplu și de eficient poate să fie alături de psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 26 noiembrie, începând cu orele 17:30 la Baia Mare, în cadrul Colegiului Național Gheorghe Șincai (sala festivă).

Adu cu ține întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăƒm întâlnire nu doar păƒrintilor, ci și viitorilor părinti băƒimăƒreni, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm sムne fie alăƒturi în proiectului “Un paƒrinte mai bun” la Baia Mare, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, o cunoști din cărtile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locație: Baia Mare, Colegiului Național Gheorghe Șincai ( in sala festivă)

Ora: 17:30

Durată intalnire: ~ 3 ore

Investitie: 35 lei ( aceasta taxa ne permite sa acoperim cheltuielile de logistica aferente unei astfel de conferinte)

* cadrele didactice beneficiaza de reducere, investitia necesara fiind de 30 de lei. Se elibereaza la cerere si adeverinte de participare

LOCURILE SUNT LIMITATE!
Pentru a te inscrie, te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa info@unparintemaibun.ro sau unparintemaibun@yahoo.com cu datele tale de contact iar noi iti vom comunicam pasii necesari inscrierii!

Alte detalii despre înscrieri şi conferinta:
email: info@unparintemaibun.ro; unparintemaibun@yahoo.com
Tel: 0757 464 988 sau 0754964852

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/baia-mare/

Pret bilet: 30/35

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 775

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 3449 zile, 10 Nov. 2014

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

  • Ai ceva de zis?

    .