poze sistemul solar expozi ie permanenta

SISTEMUL SOLAR – EXPOZIȚIE PERMANENTĂ

Maramures , Baia Mare. Luni 21 Iunie 2010

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Această expunere permanentă

Expoziția SISTEMUL SOLAR de la Planetariul Baia Mare este una de senzație (spunem noi!), una din categoria ”YOU MUST SEE THIS” și vine să completeze într-un mod fericit oferta cultural educațională a Planetariului.

Această expunere permanentă constă din 15 panouri de mari dimensiuni, iluminate, care concentrează tematic cele mai importante informații privind sistemul nostru solar, pornind de la harta universului observabil, contextul galactic, actualizarea datelor referitoare la poziționarea corpurilor în sistem, prezentarea sugestivă cu imagini de înaltă rezoluție și de mari dimensiuni a sistemului, pornind de la Soare, indexând toate planetele și sateliții acestora, precum și alte fenomene specifice care se regăsesc în această “familie” de corpuri cereşti.

Expoziţia Sistemul Solar este cu siguranţă una instructivă, de popularizare şi merită cu siguranţă să fie parcursă cu atenție. De ce? Pentru că este concepută de aşa manieră încât, răspunzând unor întrebări, să işte alte întrebări, la care noi vă putem răspunde, sau la care puteți chiar Dumneavoastră căuta răspunsuri …

planetariubm.wordpress.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1097
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5052 zile, 20 Iun. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .