poze concert de binefacere pentru sinistratii din moldova organizat vineri in baia mare

Concert de binefacere pentru sinistratii din Moldova, organizat vineri in Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Vineri 30 Iulie 2010 18:00

Categorii: Muzica si Concerte

pe platoul din Piata Millenium

Concert umanitar pentru sinistratii din Moldova si Sudul Romaniei. Prefectura Maramures va organiza evenimentul vineri, 30 iulie, incepand cu ora 18.00, pe platoul din Piata Millenium. Pe parcursul spectacolului, maramuresenii vor putea dona bani pentru cei afectati de inundatii, sumele urmand a fi folosite pentru cumpararea materialelor de constructii necesare refacerii locuintelor.

Aproape de finalizarea campaniei umanitare “Maramures pentru Moldova”, reprezentantii Prefecturii au decis sa organizeze un concert de binefacere pentru sinistratii “din zona Moldovei si Sud-Estul Romaniei”. Purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, Dan Buca, spune ca, timp de trei ore si jumatate, maramuresenii vor asista la un spectacol de muzica populara, la care insa vor fi si momente artistice apartinand grupului de folk Clasic si Fanfarei Municipale.

In zona vor fi amplasate si urne unde se vor putea face donatii pentru cei care au avut de suferit de pe urma inundatiilor. Banii donati vor fi totalizati la finalul campaniei care se va finaliza in 6 august. Sumele donate vor fi utilizate pentru cumpararea materialelor de constructii necesare refacerii locuintelor sinistratilor.

www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 611
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop rodica

Adaugat in urma cu 5015 zile, 27 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .