poze concert the crazy plumbers lansare album 8 beers

Concert ”the Crazy Plumbers”- lansare album: 8 Beers !

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 19 Martie 2016 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Formaţia The Crazy Plumbers a fost înfiinţat în 2012 din iniţiativa lui Levi (fost chitarist al formaţiei Recycle Bin din București) împreună cu Tamas la contrabas şi Moha la tobe. La început stilul abordat de cei trei a fost rockabilly, dar în scurt timp acesta s-a transformat în psychobilly. După ce trupa s-a completat cu încă o chitară în persoana lui Denver, The Crazy Plumbers a început o serie de concerte. Prima apariţie a formaţiei a avut loc în iunie 2012 lângă Vaslui la festivalul Open Camp după care a urmat mai multe concerte prin țară, la întâlniri de motociclişt, şi festivalul Pokefest din Bucureşti.


În 2013 Tamas pleacă din trupă, lăsând pe ceilalți în mijlocul înregistrărilor. Soarta formației a fost inceartă până în ianuarie 2014, când după o serie de tentative eșuate de a găsii contrabasist, Levi trece la acest instrument. De atunci The Crazy Plumbers a continuat în formulă de trio, care se pare că a fost ceea mai bună soluție. Ca dovadă, în 2014 formația a susținut 25 de concerte în țară.
După un an de concerte în această formulă, momentul de față, trupa lucrează la primul său material care va cuprinde nouă compoziţii proprii şi trei coveruri psychobilly după Johnny Cash, Elvis Presley şi Nancy Sinatra.

Scopul trupei este în primul rând de a promova stilul psychobilly, un stil underground foarte popular în Europa, dar bineînţeles să şi cânte în cât mai multe locuri din ţară.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 269
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Baia Mare
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1417 zile, 13 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Baia Mare
concert directia 5 povestea noastra

Concert Directia 5 - Povestea Noastra

Maramures, Baia Mare. Marţi 4 Februarie 2020
concert directia 5 povestea noastra 2

Concert Directia 5 - Povestea Noastra 2

Maramures, Baia Mare. Marţi 4 Februarie 2020
recital pian teo milea

Recital pian Teo Milea

Maramures, Baia Mare. Vineri 31 Ianuarie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .