poze zilele filmului pentru copii la biblioteca judeteana baia mare

Zilele filmului pentru copii, la Biblioteca Judeteana Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Miercuri 30 Iunie 2010 - Vineri 9 Iulie 2010

Categorii: Spectacole si Filme

Copiii trebuie sa prezinte permisul de cititor

Din dorinta de a face vacanta de vara a copiilor cat mai placuta, in perioada 28 iunie - 9 iulie, intre orele 10:00-14:00, in Salonul Artelor al Bibliotecii Judetene Petre Dulfu, va avea loc programul cultural "Zilele filmului pentru copii", editia a VII-a.


Programul este o modalitate moderna de a atrage utilizatorii copii spre carte si biblioteca. Filmele, toate achizitionate special pentru aceasta editie, se adreseaza prescolarilor si scolarilor mari si mici.


„Filmul, alaturi de carte, ofera copiilor posibilitatea de a descoperi o lume noua, de a calatori alaturi de personajele indragite pe alte taramuri pline de magie si mister, de a asista la o serie de evenimente reale sau ireale, contribuind astfel la intelegerea in profunzime a cartilor. Intrarea la film este gratuita. Copiii trebuie sa prezinte permisul de cititor la intrarea in sala, iar cei care nu poseda un permis se pot inscrie pe loc la biroul de inscriere cititori”, se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor.


In prima zi va rula filmul de animatie “Vanatorii de dragoni” episoadele 1,2 si filmul artistic “Mama” de Elisabeta Bostan. Pentru prima saptamana a zilelor filmului, in Sala „Mircea Pop” este realizata si o expozitie de carte in care se pot regasi cele mai frumoase volume si albume despre calatorii, aventura pe mare si descoperiri geografice cu titlul “Din tainele marilor si oceanelor cu Jacques-Yves Cousteau”. Expozitia a fost realizata cu ocazia implinirii a 100 de ani de la nasterea exploratorului francez.
www.citynews.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 480
Cuvinte cheie: Baia Mare
pop puiu

Adaugat in urma cu 4482 zile, 29 Iun. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .