poze tabara estivala de baschet in baia mare

Tabara Estivala de Baschet in Baia Mare

Maramures , Baia Mare. Vineri 16 Iulie 2010 - Joi 22 Iulie 2010
Baza sportiva din cadrul Colegiului National Gheorghe Sincai Baia Mare

Categorii: Sport si Excursii

Campusul este deschis pentru orice copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani

Baia Mare va gazdui, in perioada 16-22 iulie, prima editie a Taberei Estivale de Baschet pentru copii de 8-18 ani, fete si baieti.

Tabara va consta in antrenamente zilnice, timp de o saptamana, activitati de recreere, competitii, iar la final o festivitate in cadrul careia vor fi premiati cei mai buni jucatori. Grupul tinta al proiectului sunt copiii cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, apti din punct de vedere fizic pentru efort, dar si sportivi de la cluburile de baschet din Maramures si din intreaga tara. Si-au anuntat deja dorinta de a participa copii din judetele Maramures, Cluj, Bistrita Nasaud, Satu Mare, Targu Mures, Bihor, dar si din Germania.

Antrenamentele vor fi realizate de catre specialisti din Romania si Serbia, fosti jucatori si antrenori ai unor echipe de top din tarile de origine, dar si la nivel european. Astfel, vor lua parte si vor antrena Ljubomir Kolarevic si Dan Ionescu. Locul de desfasurare a antrenamentelor va fi baza sportiva din cadrul Colegiului National Gheorghe Sincai Baia Mare.

Campusul este deschis pentru orice copil cu varsta cuprinsa intre 8 si 18 ani. La inscriere se va prezenta o adeverinta medicala (de la medicul de familie) din care sa reiasa ca doritorul este clinic sanatos. Taxa de participare este de 100 lei, din care jumatate trebuie achitata la inscriere. Termenul limita este data de 10 iulie. Inscrierile se pot face la numerele de telefon 0744. 900.917 si 0742.569.750.

*sursa: www.citynews.ro

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 761
Cuvinte cheie: Baschet , Mare , baia , copii , tabara , Evenimente Baia Mare
banea emanuela

Adaugat in urma cu 5070 zile, 08 Iun. 2010

Adaugat de Bashedtest

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 150

  • Ai ceva de zis?

    .