poze mama fest

Mama Fest

Maramures , Baia Mare. Sâmbătă 13 Mai 2017 10:00 - Duminică 14 Mai 2017
Centrul Social Multifuncţional Rivulus Pueris, str. Ioan Slavici, nr. 1

Categorii: Targuri

Mama Fest – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din Baia Mare pe 13 – 14 mai la un eveniment creat cu drag cu și pentru alte mame – Mama Fest, ediția de primăvară, ce adună proiecte îndrăzneţe, aflate la început de drum, dar şi afaceri de succes iniţiate de mame, toate într-o ambianţă veselă. Această ediție se va desfășura între orele 10:00 – 19:00 la Centrul Social Multifuncţional Rivulus Pueris, str. Ioan Slavici, nr. 1.
În cadrul Mama Fest publicul va găsi produse și servicii oferite de mamele care lucrează de acasă alături de cei mici (jucării, haine, home&deco, produse bio, ulei presat la rece, cărţi şi multe altele), ateliere pentru copii, photo corner și curs de prim-ajutor. Intrarea la târg este liberă.
Mamele din Baia Mare care își doresc să expună la Mama Fest se pot înscrie pe agnes.marchis@wahm.ro.


Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare și vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzatoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual, făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/298525790581231/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2507

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 2523 zile, 02 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

  • Ai ceva de zis?

    .