poze atelier de fotografie in maramures

Atelier de fotografie in Maramures

Maramures , Bârsana. Joi 2 Septembrie 2010 - Duminică 5 Septembrie 2010

Categorii: Alte Evenimente

Completarea formularului de inscriere

Maramuresul ne fascineaza prin simplitatea si ospitalitatea oamenilor, prin farmecul peisajelor, dar mai ales prin datinele si casele stramosesti.

Atelierul de fotografie se adreseaza celor pasionati de fotografie, celor dornici sa se initieze in arta fotografica, celor care doresc sa stie sa faca fotografii, nu doar poze. Pe durata lui se vor aborda elemente de compozitie, lumina in fotografie, fotografia de calatorie si arhitectura, de peisaj, prelucrare pe calculator, vor fi organizate iesiri pe teren, aplicatii practice. La finalul acestui workshop veti dobandi abilitati de realizare a unor fotografii estetice, bune din punct de vedere tehnic, fotografii care vor putea sa satisfaca gustul prietenilor, cunoscutilor sau sa ocupe un binemeritat loc expuse ca decoratiuni sau in portofoliul personal. Tematica propusa pentru studiu este peisajul. Trainerul acestui atelier este Dan Dinu, fotograf profesionist, redactor sef al revistei Photo Travel, initiator al unor proiecte de fotografie si detinator a numeroase premii la diverse competitii fotografice ( vezi http://www.dandinu.net/, www.photolife.ro, www.phototravel.ro). Zilnic vor fi organizate ture foto si sesiuni de teorie si prelucrare pe calculator. Grupul de lucru este format din 10 persoane.

Locatie

Vom invata sa facem fotografii bune la Barsana, un sat pitoresc pe Valea Izei, la 75 km de Baia Mare. Cazarea este organizata la pensiunea agroturistica Fratii Pasca, o baza de cazare noua, construita din lemn de brad cu interiorul amenajat rustic, avand satra si balcon la fatada si este asezata intr-un cadru natural placut si linistit ferit de circulatia stresanta a masinilor. Toate camerele sunt duble si sunt dotate cu TV si cablu, incalzire centrala si baie proprie. Vezi detalii aici



Termeni si conditii

In cadrul taberei Atelierul de fotografie vor fi prestate cursuri de fotografie si asistenta de specialitate in domeniu, pentru participanti, in timpul turelor foto, prin preocuparea sc Arbex Art Décor srl . Conditiile derularii taberei sunt descrise pe site. Acceptarea acestor conditii se face implicit de catre participanti odata cu completarea formularului de inscriere si plata avansului de 100 lei.
Inscriere download formular

Inscrierea participantilor se face prin completarea formularului de inscriere care se descarca de la sectiunea "Inscriere" si achitarea avansului. Validarea inscrierii se face dupa regula "primul venit- primul servit", pana la completarea locurilor disponibile. Completarea formularului de inscriere se va realiza dupa verificarea prealabila a locurilor disponibile. Acestea sunt actualizate zilnic si afisate pe site. Toate informatiile furnizate de participanti nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cele referitoare la activitatile SC Arbex Art Decor SRL. Informatiile nu vor fi sub nici o forma instrainate unor terti.
Dupa completarea formularului si expedierea lui pe email la office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com veti primi o instiintare prin care vi se va confirma ca sunteti in evidenta noastra. Inscrierea este considerata ca fiind efectuata numai in momentul in care veti achita avansul de 100 lei si ne veti trimite un email de confirmare pe office@arbexartdecor.ro sau arbexartdecor@yahoo.com sau sms la 0726 366 951.
Solicitati formularul de inscriere pe email in cazul in care nu reusiti sa downloadati!

Termene de plata

Avansul se va achita odata cu completarea formularului de inscriere. Inscrierea este valida doar dupa efectuarea platii avansului. A doua parte a platii se va efectua la fata locului.
Deplasarea Baia -Mare - Barsana se va organiza in functie de numarul persoanelor care nu dispun de mijloc de transport.

Anularea participarii sau a taberei
In cazul in care nu mai puteti participa la atelier, un cuantum de 15% din valoare totala se va retine pentru acoperirea cheltuielilor comune. Va rugam sa ne anuntati cu cel putin 14 zile inainte daca nu veti putea participa.

Numarul minim necesar pentru desfasurarea taberei este 8 persoane. In situatia in care nu se intruneste acest numar minim de participanti, se va lua decizia anularii taberei, iar avansul achitat de catre participanti se va returna integral.

Organizare

Intalnire: pentru cei care se deplaseaza cu masina: 2 septembrie ora 17.00 Barsana – pensiunea Fratii Pasca ( la Barsana se poate ajunge din Baia Mare prin Cavnic –Budesti- Calinesti- Valeni- Barsana)

Pentru cei care se deplaseaza cu trenul: 2 septembrie ora 13.30 in fata garii din Baia Mare (daca numarul persoanelor care nu dispun de mijloc de transport nu este prea mare sa necesite inchirierea unui microbus, deplasarea se va putea realiza cu un autobus care va pleca din autogara la ora 14.00.)

Prima masa cu care se intra este masa de seara din 2 septembrie, iar ultima este masa de pranz din 5 septembrie.
www.arta-inramarii.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 638
Cuvinte cheie: Bârsana
pop rodica

Adaugat in urma cu 5047 zile, 01 Iul. 2010

Adaugat de rodicarodica

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3509

  • Ai ceva de zis?

    .