poze atelier de fotografie la barsana

Atelier de fotografie la Barsana

Maramures , Bârsana. Joi 2 Septembrie 2010 10:00 - Duminică 5 Septembrie 2010

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Alte Evenimente

Tematica propusa pentru studiu este peisajul

Fotografii din toata tara sunt invitati, in perioada 2 - 5 septembrie, in Maramures, in cadrul unui atelier care va avea loc in localitatea Barsana. Atelierul de fotografie se adreseaza atat celor pasionati de fotografie, cat si celor dornici sa se initieze in arta fotografica, sa invete sa faca fotografii, nu doar poze.

Pe durata atelierului se vor aborda elemente de compozitie, lumina in fotografie, fotografia de calatorie si arhitectura, de peisaj, prelucrare pe calculator, vor fi organizate iesiri pe teren si aplicatii practice. La finalul acestui workshop organizatorii isi propun ca cei prezenti sa dobandeasca abilitati de realizare a unor fotografii estetice, bune din punct de vedere tehnic.

Tematica propusa pentru studiu este peisajul, iar trainerul acestui atelier este Dan Dinu, fotograf profesionist, initiator al unor proiecte de fotografie si detinator a numeroase premii la diverse competitii fotografice. Zilnic vor fi organizate ture foto si sesiuni de teorie si prelucrare pe calculator. Grupul de lucru este format din 10 persoane.
www.sighet-online.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 669
Cuvinte cheie: Bârsana
pop puiu

Adaugat in urma cu 5004 zile, 08 Aug. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .