poze spectacole folclorice foc de artificii si discoteca in aer liber de zilele moiseiului

Spectacole folclorice, foc de artificii si discoteca in aer liber de "Zilele Moiseiului"

Maramures , Moisei. Sâmbătă 21 August 2010 15:00 - Duminică 22 August 2010

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

un spectacol de muzica populara

Cea de-a patra editie a “Zilelor Moiseiului” va fi marcata in acest an printr-o serie de reprezentatii sustinute de artisti locali si invitati din Bistrita si Suceava, care se vor tine pe terenul de fotbal din localitate. De asemenea, sunt programate o serie de inaugurari la care vor lua parte personalitati politice locale si judetene.

Sarbatoarea va debuta sambata, 21 august, cu un spectacol de muzica populara ce va incepe la ora 15:00, in care vor sustine recitaluri solisti cunoscuti din Moisei precum Ana Maria Tomoiaga, Oana Tomoiaga, Gagea Silvia, Timis Ancuta, Ioana Albu, Maria Mihali si cele doua Ansambluri Folclorice din Moisei. Prima zi se va incheia la ora 20:00 cu o discoteca in aer liber.

Duminica, 22 august, se va oficia, incepand cu ora 12:00, slujba religioasa, urmand ca dupa, reprezentantii locali alaturi de invitatii lor sa participe la doua inaugurari, a unui drum pe strada Valea Poienilor si a cabinetului medical din Izvorul Dragos. Manifestarea va fi urmata la ora 16:00 de un spectacol folcloric unde invitati vor fi Titus Perse si Ansamblurile de cantece si dans din Suceava si Bistrita. “Zilele Moiseului” se vor incheia la ora 21:00 cu un foc de artificii si o discoteca in aer liber.

www.emaramures.ro/Stiri/37638/EVENIMENT-Spectacole-folclorice-foc-de-artificii-si-discoteca-in-aer-liber-de-Zilele-Moiseiului-

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 604
Cuvinte cheie: Moisei
pop puiu

Adaugat in urma cu 4971 zile, 19 Aug. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .