poze oina tisa sighet participa la editia 55 a cupei romaniei

OINA. Tisa Sighet participa la editia 55 a Cupei Romaniei

Maramures , Sighetu Marmatiei. Joi 22 Iulie 2010 09:00 - Duminică 25 Iulie 2010

Categorii: Jocuri si Concursuri

Asociatia Judeteana de Oina Maramures

ACS Tisa Sighet participa la editia 55 a Cupei Romaniei la oina. Competitie organizata de Federatia Romana de Oina in perioada 22-25 iulie, in comuna Cumpana din judetul Constanta. Alaturi de maramureseni, la Cupa Romaniei vor mai participa echipele CS Crasna Gorj, CS Victoria Surdila Greci - Braila, CSM Ramnicu Sarat, CS Univest Arad, ACS Frontiera Tomis Constanta, CS Straja Bucuresti, CS Biruinta Gheraiesti (campioana en-titre). Echipele vor fi impartite in doua serii de cate patru echipe, prin tragere la sorti, jucand in sistem fiecare cu fiecare, apoi locurile 1 si 2 din serii joaca in sistem incrucisat pentru accederea in semifinale. Invinsele isi vor disputa finala mica (pentru locurile 3-4), iar invingatoarele vor juca finala mare (pentru locurile 1 si 2).

Primele meciuri vor avea loc in 22 iulie, de la ora 16.00, pe stadionul din comuna Cumpana. In 23 iulie, incepand cu ora 16.00, se vor juca in continuare meciuri de calificari, iar de la ora 18.00 sunt programate semifinalele. Sambata, 24 iulie, de la ora 17.00, este programata finala mica, iar la ora 18.30 se va juca finala Cupei Romaniei, care va fi inregistrata integral de TV Neptun. Federatia Romana de Oina l-a invitat pe celebrul Cristian Topescu sa comenteze aceasta partida, alaturi de Bogdan Predescu de la Radio Romania Actualitati. In jurul orei 19.30 va avea loc festivitatea de premiere. Vor fi cucerite trofee, tricouri personalizate, plachete, diplome.


"Asociatia Judeteana de Oina Maramures aduce multumiri tuturor celor care si-au adus contributia la deplasarea echipei sighetene la Cupa Romaniei. Celelalte cluburi de oina din judetul nostru nu au putut participa la aceasta competitie importanta din lipsa de fonduri" a mentionat Calin Moje, vicepresedintele Federatiei Romane de Oina.

Sursa: Emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 680
Cuvinte cheie: Sighetu Marmatiei
pop puiu

Adaugat in urma cu 5027 zile, 20 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .