poze cu mocanita pe vaser in acorduri simfonice

Cu mocanita pe Vaser, in acorduri simfonice

Maramures , Viseu de sus. Vineri 16 Iulie 2010 10:00

Categorii: Muzica si Concerte

Cvartetul de coarde “Classis”

Turistii si nu numai vor avea parte de un eveniment inedit, vineri, 16 iulie, in Viseu de Sus. Este vorba despre un concert simfonic desfasurat in statia Paltin, dupa o calatorie cu mocanita pe Valea Vaserului. Protagonistii evenimentului vor fi muzicienii de la Cvartetul de coarde “Classis” din Cluj-Napoca.

O calatorie cu Mocanita urmata de un concert simfonic in aer liber este programata vineri, 16 iulie. Activitatea se desfasoara pentru prima data, iar organizatorii spera sa adune cati mai multi turisti. Urmatorul proiect muzical va fi un concert rock sustinut de trupa clujeana Hazard, in 7 august.

“Am vrut sa organizam ceva inedit pentru turistii nostri, in aceasta vara si am venit astfel cu doua propuneri: un concert simfonic si unul de muzica rock, ambele organizate dupa o calatorie cu mocanita,” a spus Ioana Coman, organizator al evenimentului.

Concertul simfonic in natura va dura aproximativ 50 de minute si va fi sustinut de Cvartetul de coarde “Classis” al Operei Maghiare din Cluj-Napoca. Pe langa repertoriul special pregatit pentru aceasta ocazie, membrii cvartetului pregatesc o alta surpriza. Acestia vor aduce in statia Paltin un pian pe care il vor folosi in reprezentatia muzicala.

Organizatorii vor oferi, totodata, posibilitatea celor prezenti sa isi achizitioneze mancare si bauturi de la standurile amplasate special in statia Paltin, locul de desfasurare a evenimentului muzical.
www.emaramures.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 465
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Viseu de sus
pop puiu

Adaugat in urma cu 3617 zile, 12 Iul. 2010

Adaugat de Puiutt

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 904

  • Ai ceva de zis?

    .