poze  drobeta turnu severin intra in sarbatoare la festivalul berii 22 24 iunie 2012

Drobeta Turnu Severin intra in sarbatoare la “Festivalul Berii”, 22 - 24 iunie 2012

Mehedinti , Drobeta-Turnu Severin. Vineri 22 Iunie 2012 09:00 - Duminică 24 Iunie 2012
Severin Shopping Park Carrefour

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/0

Incepand de vineri 22 iunie si pana duminica 24 iunie, iubitorii de bere, gratare si muzica sunt invitati sa petreaca timp de trei zile in Parcarea Carrefour din incinta Severin Shopping City la cel mai mare festival de bere Ciuc, “Festivalul Berii”.

Imbracat in tinuta de sarbatoare, Municipiul Drobeta Turnu Severin va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu bere din belsug astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.
Pe parcursul festivalului veţi fi aşteptaţi si de producători şi meşteri populari atat din diverse zone ale ţării, cat si internationali, iar pentru cei mici si cei mari va fi amplasat cel mai mare parc de distractii. La târg veţi mai găsi reunite laolaltă produse tradiţionale, preparate din carne, brănzeturi, Kurtos Kalacs turtă dulce, dar şi minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de preparerea in natura a produselor traditionale romanesti si internationale unguresti: paine de casa, fasole cu ciolan la ceaun, gulas, mici etc., iar atmosfera va fi sustinuta de artisti precum: Dj. Rynno & Sylvia, Like Chocolate, Ellie White, Niculina Stoican, Liviu Dica, Nina Predescu, Vasile Ciobanu, Anica Gantu, Maria Rotaru, Mirela Zisu, Olguta Berbec si Irina Zoican.
Targul este organizat Severin Shopping Center, Carrefour Severin, agentia Vision Improve în parteneriat cu Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin, in parcarea din incinta Carrefour- Severin Shopping Center incepand cu data de 22 iunie 2012. Parteneri Media ai evenimentului: Radio Severin, Radio Romania Oltenia- Craiova, Radio- Televiziunea Severin, Kiss FM si Informatia de Severin.
Zilnic, va asteptam de la orele 9 dimineatza pana seara tarziu. Intrarea este liberă. Va aşteptăm cu drag şi voie bună,

Vision Improve
Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Dl. Marius Adam
Tel: 0747.869.686
E-mail: contact@visionimprove.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1085

Eveniment postat de organizator

vision improve

Adaugat in urma cu 3015 zile, 19 Iun. 2012

Adaugat de Vision Improve

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

  • Ai ceva de zis?

    .