poze concert iris la drobeta turnu severin

Concert Iris la Drobeta Turnu Severin

Mehedinti , Drobeta-Turnu Severin. Joi 5 Iunie 2014 21:30

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Krypton Pub din Drobeta Turnu Severin

IRIS este cel mai iubit grup de muzică rock din România, o "Legenda Vie" a muzicii, care, in cei 37 de ani de cariera muzicala, si-a pastrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi si noi fani.

"Pastreaza-ma in inima ta“, Cine mă striga in noapte”, “Somn bizar” ,“Trenul fara Nas”, “Strada ta”, “Tot zbor”, “Baby”,, “Mirage”, “De vei pleca", ”Sa nu crezi nimic“ sau ”Ultimul mic dejun al lui Bon“ ori ”Casino“,reprezinta doar câteva dintre mega-succesele grupului, de-a lungul anilor.

Incepand cu 1976 IRIS a sustinut peste 5000 de spectacole, in fata unui numar de spectatori echivalent cu cel putin o treime din populatia tarii. ... legenda spune ca la sfarsitul anului 1975 – inceputul anului 1976, trei ”muschetari“ – Nelu Dumitrescu - tobe, Emil Lechinteanu – bass si Nutu Olteanu – chitara, plini de ambitie, talent, daruire si adevar, au fondat trupa IRIS. Liderul peste timp al trupei, Nelu Dumitrescu este singurul care a ramas in formatie inca de la inceput, la bine si la greu.


MembriI trupei IRIS incepand din iulie 2013 :

Nelu Dumitrescu - tobe
Valter Popa - chitara
Boro - bass
Relu Marin - pian
Rafael - voce

… si ”valul“ care i-a speriat pe multi n-a trecut ca valul ci a dat nastere unui ”fenomen“ mare si frumos – IRIS, ce si-a castigat dreptul, in fata admiratorilor si adversarilor, de a-si scrie istoria, pana acum si in anii ce vor urma, cu siguranta…
“Numai prin actiune continua, energica, obtinem succesul si ne indeplinim, in mod util, rolul pe scena lumii, acolo unde ne-a asezat soarta” (P. Doumer)
Va asteptam in Drobeta Turnu Severin pe 5 iunie pentru o seara de neuitat la Kripton Pub&Grill.
Relatii la tel:0753241035
Bilet: 35 lei

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2314 zile, 31 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

  • Ai ceva de zis?

    .