poze internet law summer school

Internet Law Summer School

Mures , Sighisoara. Duminică 19 August 2012 12:30 - Duminică 26 August 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/50

Eşti student al Facultăţii de Drept? Eşti pasionat de domeniul criminalităţii? Internetul reprezintă pentru tine mai mult decât o cale de comunicare? Acum ai ocazia să înveţi de la cei mai buni specialişti din domeniu despre cum să îţi securizezi propria lume virtuală. European Law Student’s Association Iaşi (ELSA Iaşi) organizează, în perioada 19-26 august 2012, prima Şcoală de Vară pe Dreptul Internetului din România.

Evenimentul se va desfăşura la Sighişoara şi îşi propune să aducă în discuţie una dintre problemele de actualitate ale acestui secol: criminalitatea informatică. Astfel, participanţii vor lua parte, pe parcursul unei săptămâni, la numeroase workshop-uri susţinute de specialişti cu un background activ în domeniu. Aceste workshop-uri vor consta în introducerea participanţilor în sfera teoretică a Internetului, prin prezentarea evoluţiei şi a implicaţiilor actuale ale acestora şi oferirea unei imagini de ansamblu asupra criminalităţii informatice. De asemenea, vor avea loc numeroase concursuri interactive, momente artistice şi activităţi de grup recreative.
Costurile participării sunt de 650 RON(membrii ELSA)/700 RON (membrii non-ELSA), incluzând cazarea pentru şapte nopţi, trei mese pe zi, logistica şi programul social. La acest eveniment se pot înscrie doar studenţi ai Facultăţii de Drept, din toată ţara. Înscrierile se realizează online, pe pagina oficială http://summerschool.elsa-iasi.ro/.
Ediţia de anul trecut a Şcolii de Vară organizată de ELSA Iaşi s-a desfăşurat la Vama Veche şi a avut un număr de 42 de participanţi şi trei invitaţi, printre care şi fostul Ministru al Justiţiei, Monica Macovei. Ediţia precedentă a avut ca temă Libertatea de exprimare.
ELSA (European Law Student’s Association) este cea mai mare asociaţie independentă a studenţilor la drept din întreaga lume. ELSA Iaşi a fost înfiinţată în anul 1999 şi îşi propune să contribuie activ la educaţia juridică, să promoveze înţelegerea reciprocă şi responsabilitatea socială a studenţilor Facultăţii de Drept şi a tinerilor jurişti. Şcoala de Vară este proiectul de cea mai mare anvergură al asociaţiei.
Pentru mai multe detalii despre Internet Law Summer School vizitează http://summerschool.elsa-iasi.ro/!

Mai multe detalii: http://summerschool.elsa-iasi.ro/

Pret bilet: 650 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1193
Cuvinte cheie: Sighisoara

Eveniment postat de organizator

andreea rusu

Adaugat in urma cu 4351 zile, 20 Mai. 2012

Adaugat de Andreea8722

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Sighisoara
festivalul medieval sighisoara 2024

Festivalul Medieval Sighisoara 2024

Mures, Sighisoara. 26 Iul 2024 - 28 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .