poze conferin a cum ii pregatim pe copii sa aiba succes in via a

Conferința ”Cum îi pregătim pe copii să aibă succes în viață?”

Mures , Targu Mures. Luni 23 Mai 2016 17:30
GRAND HOTEL, Piața Victoriei 28-30, Tîrgu Mureș 540052

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cea mai cunoscută Supernanny din România vine la Tîrgu-Mureș cu o temă de MAXIM INTERES si ACTUALITATE.

O stimă de sine stabilă, o imagine de sine realistă, o bună încredere în sine sunt elemente-cheie pentru succesul copiilor noștri. Caracterul și conduita definesc personalitatea și pot fi modelate prin educație.
Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul reușind în viață, în profesia aleasă, alături de partenerul de viață ales. Fiecare părinte își dorește să își vadă copilul fericit, dar din prea multa iubire, putem face mari greșeli.

Dezvoltarea copilului presupune parcurgerea unor stadii diferite, fiecare cu specificul sau. Asemenea copilului, părintele evoluează de la lună la lună si de la an la an, în funcție de vârsta copilului, dar si în functie de vârsta sa și de sarcinile developmentale specifice etapei respective. Atunci când nu cunoaștem care este specificul etapei de dezvoltare a copilului și nu înțelegem ce se cuvine să facem și ce nu se cuvine să facem ca părinte, ce asteptări putem avea în mod realist din partea copilului, riscăm să ajungem la conflicte și crize care se vor reflecta în mod negativ în relația noastră cu copilul si în dezvoltarea acestuia. Simpla înțelegere a acestor etape de dezvoltare ne poate ajuta să ne eliberăm de suferința și să construim relații mai bune cu copiii noștri.

Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajuta să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață. Despre toate acestea și nu numai vom vorbi pe larg la întâlnirea cu psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 23 Mai 2016, începând cu ora 17:30 la GRAND HOTEL, Tîrgu-Mureș.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinti” și “Cei 7 ani de acasă”, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari, bonelor care au în grijă copii si tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.
Participarea la conferință este posibilă numai cu înscriere prealabilă, pe site-ul www.unparintemaibun.ro.

Mai multe detalii: http://unparintemaibun.ro/portfolio/targu-mures/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 719
Cuvinte cheie: Targu Mures

Eveniment postat de organizator

pop

Adaugat in urma cu 2898 zile, 17 Mai. 2016

Adaugat de unparintemaibun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 40

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
festivalul luminii la targu mure

Festivalul Luminii la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Sâmbătă 11 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .