poze alina manole la targu mures

Alina Manole la Targu Mures!

Mures , Targu Mures. Luni 30 Septembrie 2013 19:30 - Luni 30 Septembrie 2013
Piata Marasesti 6

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Cine zice ca serile de luni nu sint frumoase?

Alina Manole e ca orice adult: nu se schimbă. Rămane același Om, dăruit și sincer, pe scenă și în afara ei. Muzica pe care o scrie păstrează subiecte Tabu, scrise în Limba Română. Dar, oricât s-ar vorbi despre emoții, de la extaz la furie, cuvintele ei se joacă, câștigă sensuri noi, datorită poveștilor celor care vin să o asculte.
Formula de concert a serii de 30 septembrie– concert ce va avea loc la J'ai Bistrot - o aduce pe Alina Manole alături de unul dintre cei mai buni pianiști ai clipei jazz românești, Raul Kusak, care împreună cu Ovidiu Condrea (tobe) vor da concertului Acea vibrație care contează în ecuația stilului muzical pe care Alina Manole și-l revendică, cu multe argumente, în plaja de stiluri autohtone. Nu, nu e folk, nu, nu e nici jazz, este doar o ecuație de poveste care trebuie încercată live.
Ce vor cânta acești minunați artiști împreună? Vor alege acele scenarii care le plac, scenarii de Dragoste, de Amanți, de Viață. Unele dintre ele se află pe albumele deja scoase, altele își așteaptă rândul în studio. Albumul Luna Pătrată nu mai există decât în casele celor care l-au cumpărat deja , albumul Dragoste în 3 își revendică sfîrșitul de tiraj...așa că Albumul nou și-a adunat deja cântecele care acum sunt prezente în fiecare concert în căutarea ecoului din inimile sufletelor care vin să se mărturiseasă, inteligent și cu umor, cu toate păcatele.
Experiența unui concert Alina Manole bulversează pentru că, spre deosebire de prestația mecanică a multor performeri din showbiz, muzica ei are acea inteligență emoțională a oamenilor care trăiesc și aleg cum să o facă. Și e, mai presus de orice, pentru fiecare dintre spectatori, o experiență extrem de personală.

Fragmente de spectacol:
Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc
Dragoste în 3: http://www.youtube.com/watch?v=og5iQsbAQoM

Ora de începere:19:30
Bilet de intrare: 20 de lei

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/621802171193325/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 729
lunapr

Adaugat in urma cu 3860 zile, 24 Sep. 2013

Adaugat de LunaPR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
festivalul luminii la targu mure

Festivalul Luminii la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Sâmbătă 11 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .