poze concert kumm la targu mures

Concert Kumm la Targu Mures

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 29 Martie 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in J'ai Bistrot din Targu Mures

Trupa Kumm continua turneul de promovare a noului lor album, „A Mysterious Place Called Somewhere”! Noi concerte vor avea loc la Brasov vineri, 28 martie, in Rockstadt (str. Lucian Blaga, nr. 13) si la Targu Mures sambata, 29 martie, in sufrageria J’ai Bistrot (Piata Marasesti, nr. 6)!

Noul album Kumm are 12 piese nou-noute (plus un bonus track!) si este disponibil in format digital pe iTunes si pe pagina de Bandcamp a formatiei – http://kumm.bandcamp.com. CD-ul se gaseste in reteaua librariilor Carturesti si va fi disponibil si la concerte!

La mai bine de 4 ani de la precedentul disc, Kumm continua sa exploreze si sa testeze limitele genurilor muzicale, evitand ca intotdeauna incadrarea intr-un stil anume. „A Mysterious Place Called Somewhere” poate fi considerat mai „progresiv” in abordarea sonora (trimitand poate spre zilele de inceput ale trupei, alaturi de revenirea lui Oigan pe postul de vocalist principal) insa vine in plus cu experienta si siguranta de sine pe care Kumm le-au capatat in cei peste 16 ani de activitate. Saxofonul lui Iordache este in continuare un element distinctiv, refrenele si liniile melodice raman cu tine mult timp dupa ascultare, iar influentele diverse (blues, britpop, alternative rock) fac din „A Mysterious Place Called Somewhere” un album bogat si ofertant ce are cate ceva de oferit pentru orice iubitor al muzicii.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 610
popadriana

Adaugat in urma cu 3681 zile, 22 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
festivalul luminii la targu mure

Festivalul Luminii la Târgu Mureș

Mures, Targu Mures. Sâmbătă 11 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .