poze andre rieu maastricht 2014
poze andre rieu maastricht 2014 poze andre rieu maastricht 2014 poze andre rieu maastricht 2014

André Rieu - Maastricht 2014

Mures , Targu Mures. Sâmbătă 19 Iulie 2014 20:45 - Sâmbătă 19 Iulie 2014
Cinema Arta, Tg. Mures

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/200

Concert cu André Rieu şi invitaţii săi

Dacă e vară, atunci e concertul lui André Rieu de la Maastricht, transmis prin satelit în High Definition şi sunet Dolby Digital Surround, preluat în Europa în peste 600 de cinematografe, printre care şi unele din România.

André Rieu - Maastricht 2014, e un spectacol aniversar, al 10-lea concert pe care artistul îl susţine în oraşul său natal, transmis prin satelit sâmbătă 19 iulie, ora 21:00 (ora României).

Îi invităm pe toţi iubitorii genului să celebrăm împreună a 10-a aniversare a tradiţionalelor concerte de vară ale lui André Rieu, puse în scenă în cea mai romantică piaţă centrală a unui oraş din Olanda, piaţa Vrijthof din Maastricht ! Fiţi pregătiţi pentru un lanţ de emoţii care vor pluti în aer, de-a lungul unuia dintre cele mai extraordinare concerte ale anului, căci André pregăteşte audienţei un spectacol magnific, ocazionat de această ediţie aniversară a prea-iubitelor sale concerte.

Pentru unul dintre cele mai populare evenimente live de pe glob, Regele Valsului a pregătit o seară de neuitat, plină de umor, muzică şi emoţii pentru toate vârstele. Veţi fi fermecaţi de atmosfera spectacolului, care atrage public din toate colţurile lumii, grupuri de fani care vin la Maastricht să trăiască experienţa unor splendide piese muzicale, a dansului, a râsului, sau a câtorva lacrimi de bucurie.

Piaţa Vrijthof cu alura sa medievală, va fi transformată pentru a găzdui un concert romantic în aer liber, avându-i ca protagonişti pe André şi faimoasa lui orchestră de 60 instrumentişti "Johann Strauss Orchestra", alături de mulţi alţi invitaţi, artişti faimoşi, solişti, la care se vor adăuga show-uri de lasere şi artificii.

Iată ce-a declarat André : "Acest concert, al 10-lea, aniversar, din oraşul meu natal Maastricht, îi este foarte drag inimii mele, şi mi-aş dori ca toată lumea să poată fi aici, pentru a sărbători împreună. Dar, dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci sper să vă pot atinge inima aducându-vă această seară specială la dumneavoastră, pe marele ecran din cinematograful oraşului în care trăiţi".

Concertul are durata de 2 ore 40 min. (include o pauză de 15 min.) şi este înregistrat cu câteva zile înainte de proiecţia sa din cinematografe, răstimp necesar pentru a subtitra în limba engleză unele pasaje vorbite, pe care, din respect André le rosteşte în limba sa maternă, olandeza.

Concertul va putea fi urmărit în România la :
Bucureşti - The Light Cinema
Bucureşti – Grand Cinema Digiplex Băneasa
Timişoara - Sala de concerte Ion Vidu
Cluj-Napoca - Cinema Florin Piersic
Oradea - Cinema Cortina Digiplex
Oradea - Cinema Palace
Tg. Mureş – Cinema Arta
Suceava – 3D caffe Cinema
Deva – Centr. Cult. Drăgan Muntean (26.07)

Preţul biletelor variază de la oraş la oraş, cel de mai jos fiind valabil pentru proiecţia de la Tg. Mureş.

De ultimă oră:
André Rieu oferă publicului său din cinematografe şansa de a-şi vota piesa muzicală pe care şi-ar dori-o interpretată la concertul din 19 iulie. În baza voturilor contorizate, André va interpreta cea mai votată piesă din cele 4 propuneri. Aşadar, cumpăraţi-vă biletul de intrare la concertul său transmis în cinematografe şi votaţi apoi pe: http://songforcinemas.andrerieu.com/

Data limită pentru înregistrarea voturilor este 4 iulie, ora 20:00 (ora României).
Iată şi îndemnul la vot pe care chiar André îl rosteşte publicului său din cinematografe:
https://www.youtube.com/watch?v=LlDwMHlUoAc

Mai jos este invitaţia la concert pe care André Rieu o adresează publicului său:

Mai multe detalii: https://www.youtube.com/watch?v=xZZQCzv4NGU

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1536

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 2256 zile, 07 Iun. 2014

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

  • Ai ceva de zis?

    .