poze caravana metropolis cinema in aer liber

Caravana Metropolis - Cinema in aer liber

Mures , Targu Mures. Joi 5 Iunie 2014 21:30 - Duminică 8 Iunie 2014
Gradina de Vara, Piata Trandafirilor nr. 42

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 1700/1800

Cinema in aer liber la Teatrul de Vara Targu Mures! Cele mai bune filme noi intre 5 si 8 iunie

4 filme extraordinare vor fi proiectate de joi până duminică, de la 21.30, utilizând cel mai performant echipament de proiecţie în aer liber din România, singurul proiector digital mobil din ţară, de 17.000 lumeni, care permite urmărirea filmelor la o calitate înaltă, întâlnită în marile cinematografe ale lumii.

Joi, 8 iunie

TANTE HILDA, r. Jacques Remy Gerard, animaţie, în competiţie în secţiunea Generation Kplus la Berlinale 2014, în premieră naţională! În propria grădină botanică, tanti Hilda, o mare iubitoare a naturii, conservă mii de plante din întreaga lume, multe care sunt pe cale de dispariţie. Între timp, datorită unei noi cereale create în laborator de o mare corporaţie, haosul pune stăpânire pe lumea de afară.

Vineri, 9 iunie

MAREA FRUMUSEŢE/ LA GRANDE BELLEZZA, r. Paolo Sorrentino, Oscar pentru Cel mai bun film străin 2014, EFA pentru Cel mai bun film european, în competiţie la Cannes 2013 : Jep Gambardella îşi rememorează tinereţea plină cândva de pasiuni, priveşte oraşul Roma ca pe un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali şi delicvenţi.

Sambata, 7 iunie

THE GRAND BUDAPEST HOTEL, r. Wes Anderson, cu Ralph Fiennes, Mathieu Amalric, Edward Norton Ursul de Argint la Berlin IFF 2014. Aventurile lui Gustav H, un legendar administrator al unui faimos hotel European, în perioada interbelică, şi ale lui Zero Mustafa, hamalul hotelului, care îi devine cel mai bun prieten.

Duminica, 8 iunie

BORGMAN, r. Alex Van Warderdam, thriller, în competiţie la Festivalul de Film de la Cannes 2013. Un vagabond intră în viaţa unei familii din înalta societate, transformându-le viaţa într-un coşmar psihologic. Este Borgman doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre?





Mai multe detalii: http://www.caravana.metropolisfilm.ro/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 915

Eveniment postat de organizator

cristian decu

Adaugat in urma cu 3593 zile, 27 Mai. 2014

Adaugat de Cristian10794

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Targu Mures
zilele targumure ene 2024

Zilele Târgumureșene 2024

Mures, Targu Mures. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .