poze bits bats editia a viii a igloo platoul cozla

Bits&Bats, editia a VIII-a @ Igloo Platoul Cozla

Neamt , Piatra Neamt. Sâmbătă 25 Iulie 2015 21:00

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Film, concert live, dj set-uri și proiecții video, toate la 650 m altitudine, într-o singură noapte, la Bits&Bats, editia a VIII-a!

În deschiderea celei de-a VIII-a ediţii a evenimentului Bits&Bats va avea loc proiecţia filmului „O poveste chinezească”, o coproducţie Argentina-Spania, oferită publicului în colaborare cu Instituto Cervantes şi Ambasada Spaniei la București şi cu sprijinul Filmotecii AECID (Agenţia Spaniolă de Cooperare Internaţională pentru Dezvoltare). Accesul la proiecţia filmului va fi gratuit, în limita locurilor disponibile (250 de locuri) și se va realiza începând cu orele 20:30.

Începând cu orele 23:00, în zona destinată muzicii, unde accesul se va face pe bază de bilet sau invitație, concertele încep cu un performance live, al celor de la Golan, și vor continua până dimineața cu 3 dj set-uri: MØHRA, Les Animaux și Alex Rusu.

Evenimentul va avea loc în Piatra Neamț, pe platoul Cozla, la650 maltitudine, în aceeași locație de poveste, cu o panoramă pe măsură. Transportul cu telegondola va fi gratuit, în baza biletului.

Bilete în avans 20 lei / Intrarea la locație 30 lei

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
Cuvinte cheie: Piatra Neamt
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3185 zile, 10 Iul. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

  • Ai ceva de zis?

    .