poze festivalul interna ional de pian piatra neam
poze festivalul interna ional de pian piatra neam

Festivalul Internațional de Pian Piatra-Neamț

Neamt , Piatra Neamt. Vineri 15 Septembrie 2017 19:00 - Duminică 17 Septembrie 2017

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri , Expozitii si Lansari de carte

Numar min/max participanti: 1000/5000

Sărbătoarea muzicală denumită „Neamţ Piano Festival” se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț. În cadrul festivalului vor avea loc patru concerte excentrice şi moderne, dezvoltate în jurul pianului.

Restart Energy este sponsor principal al Festivalului Internațional de Pian Piatra-Neamț, editia I, 15-17 Septembrie 2017, care va avea loc la Teatrul Tineretului Piatra-Neamț.

Sărbătoarea muzicală denumită „Neamţ Piano Festival” se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț. În cadrul festivalului vor avea loc patru concerte excentrice şi moderne, dezvoltate în jurul pianului. Primul concert va fi inaugurat cu ”Tablourile dintr-o expoziţie” de Musorgski, combinat cu o serie de proiecții vizuale. În următoarele zile publicul va putea audia un concert la patru mâini și unul de jazz cu pian şi voce. Festivalul va fi încheiat de Orchestra „Mihai Jora” din Bacău, având ca solişti pe Luca Ocros ( fost concurent la Concursul Rubinstein din Tel Aviv, cu Concertul nr.2 de Rahmaninov ) şi pe îndrăgitul Daniel Ciobanu, în primul concert de Ceaikovski. De asemenea, publicul va avea ocazia să admire și o expoziție de pictură în care vor expune cei mai apreciați artiști din Piatra-Neamț.

Mai multe detalii despre acest festival inedit pe www.neamtpianofestival.ro.

Pășește cu încredere pe portativul eleganței, sunetul sublim și creația pură, participă cu drag la un eveniment râvnit și apreciat de personalități speciale.

Semnează prezența la Festival oameni din lumea afacerilor la nivel internațional, printre care amintim: Prințul Charles (Buckingham Charles), Prințul Fabrizio Ruspoli, Ben Pollner (Taurus Petroleum), Robert Hodes (CEO Edgar Rice Burroughs, Prințul Kuweitului Abdullah Al Sabah, Maya Brandenberger (Fabrica BIOTTA, Elveția), Sally Dessagne (soția magnatului Jaques Dessagne).

Restart Energy facilitează creșterea domeniului artistic în România, promovarea culturii și a turismului autohton!

Festivalul Internațional de Pian Piatra-Neamț găzduiește 14 artiști care inspiră și expiră talent: Daniel Ciobanu, Luca Okros, Petras Geniusas, Luiza Zan, Ana Dmytrenko, Ksenja Fedovok, Pierre Audiger, Ana Lefaux, Cristina Giurea, Andrei Nutu, Bradulet Ioana, Mihaela Surugiu, Ana Hirte, Andrei Florescu, alături de cei 58 de instrumentiști ai Filarmonicii „M.Jora” Bacău.

Mai multe detalii: http://www.neamtpianofestival.ro

Comenteaza pe Facebook
popovici simona

Adaugat in urma cu 2431 zile, 20 Aug. 2017

Adaugat de Restart Energy

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .