poze stand up comedy cu fosta trupa deko la piatra neamt
poze stand up comedy cu fosta trupa deko la piatra neamt poze stand up comedy cu fosta trupa deko la piatra neamt poze stand up comedy cu fosta trupa deko la piatra neamt

STAND UP COMEDY cu fosta Trupa Deko la Piatra Neamt

Neamt , Piatra Neamt. Marţi 22 Martie 2011 19:30 - Marţi 22 Martie 2011
CASA DE CULTURA A SINDICATELOR

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme

in premiera in Piatra Neamt, componentii fostei Trupe Deko

STAND UP IN THE CITY
TEO, VIO, COSTEL

Stand up in the city pleaca iar la drum in toata tara! Comedia de cea mai buna calitate vine in orasul tau sa descreteasca frunti si sa incinga spirite.
Stand up in the city, proiect demarat in toamna anului 2009, continua sa isi surprinda publicul. Am adus pentru prima oara pe scenele cluburilor din tara cele mai bune showuri de stand up comedy. Am inceput prin a aduce comedianti consacrati (TEO, VIO, COSTEL – cunoscuti sub numele de Trupa Deko), cei care au pus bazele fenomenului in Romania. Am adus comedianti noi, care au crescut odata cu derularea proiectului si au devenit cunoscuti publicului (DAN BADEA-Hbo, Natanticu – Divertis Pro Tv, Catalin Bordea – Bune si Nebune ProTv, Micutzu – actor al teatrului Metropolis). Am adus in deschiderea showurilor comedianti locali din fiecare oras, pentru a le oferi sansa de a se afirma (Cosmin – Brigada 2/3, Raul – din Timisoara, Cosmin Bighei – Cluj, Adi – Iasi).
In cel de-al doilea an, Stand up in the city porneste, pentru inceput, cu spectacolele de One Man Show, avandu-i pe lista pe TEO, VIO si COSTEL, urmand la final showul de Trupa. Se anunta cel mai bun sezon, pentru ca ii avem pe cei mai buni!
Pentru prima oara, fostii component ai Trupei Deko, vin in fata publicului din PIATRA NEAMT si promit un show de zile mari. Cei care i-au vazut doar pe youtube si pe canalele de socializare, au acum sansa de a-i vedea live.
TEO, VIO si COSTEL vin cu proiectul Stand up in the city in premiera in Piatra Neamt, pe scena Casei de cultura a sindicatelor Când comedianți vin și pleacă, trupe se fac și se despart, cei trei au rămas constant in vizorul publicului, in formula binecunoscuta, care a revolutionat fenomenul de stand up comedy din Romania.
Unde? CASA DE CULTURA A SINDICATELOR (Bulevardul Republicii 15)
Cand? MARTI, 22 MARTIE, ORA 20:00
Info & rezervari: 0726-688-658
Pret bilet: 25 ron
Biletele se pun in vanzare atat la casieria Casei de Cultura a sindicatelor, cat si in ziua spectacolului.

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
artitude

Adaugat in urma cu 3385 zile, 01 Mar. 2011

Adaugat de artitude

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

  • Ai ceva de zis?

    .