poze concert alina manole trio

Concert Alina Manole trio

Neamt , Piatra Neamt. Duminică 4 Februarie 2018
Hanovra Bar & Lounge

Categorii: Muzica si Concerte

“Luna Patrata” inseamna un cantec, un album, o casa de discuri, o companie de cuvinte si, cel mai important, inseamna o comunitate foarte mare de “lunatici”, ale caror iubiri reale si istorii de viata sunt descrise, atat de special, in muzica Alinei Manole.

O reuniune de suflet pe singura planeta muzicala pe care au loc si indragostitii, si amantii, si...pacatosii va avea loc în Piatra Neamț, pe 4 februarie 2018, la Hanovra bar & lounge. Eveniment cu sprijinul Asociatiei Kilometrul de Cultura. Mai multe detalii la numerele de telefon 0745.619107 sau 0746.923715


Alina Manole va ajunge in Piatra Neamt impreuna cu colegii ei de scena Raul Kusak (pian) si Adi Tetrade (tobe).
Playlistul va include cantece noi, dintre cele care asteapta cu nerabdare lucrul in studio pentru un nou album, si cantece deja stiute, fredonate, aplaudate. Oricum, ca intotdeauna, cei care vin la concertele Alinei se aduna minunat intr-un corp comun ce devine membru al trupei. Cateva titluri “obligatorii” putem deja anunta: Cutia Pandorei, De 30 de ani, Langa mine, Tu taci, Adevarul, Ea nu ma stie, Casatorie in stil italian, Fix in seara asta, Luna Patrata...
Concertul este anuntat la ora 20:00 iar marja de timp alocata inceputului este, de obicei, sfertul academic. Recomandam rezervarea din timp a locurilor si ii rugam pe cei care doresc sa vina la concert sa ajunga la timp.
Colectia muzicala 3 A.M. ce contine cele 3 discuri mari ale Alinei (“Luna Patrata”, “Dragoste in 3” si “Fericirea de Luni”, titluri ale caror tiraje au fost epuizate demult), adunate impreuna, intr-o cutie magica, va fi disponibila in numar limitat in seara concertului. In plus, dat fiind faptul ca Alina este si autoare de carte, adultii cu copii sau copilarosi pot “studia” si achizitiona cartea “Aventurile ratoiului Adalbert”!

Va asteptam cu drag si inima deschisa!

--------------------------------------------------
Alina Manole este de departe o prezenta originala pentru muzica scrisa si cantata in limba romana. Dincolo de vocea aparte si de armoniile pe care le construieste, inteligenta versurilor o plaseaza in randul compozitorilor foarte buni, cu un stil care oscileaza gratios intre emisferele feminin si masculin ale iubirii, intre subiecte tabu sau copilaroase. Este un lucru usor de observat atat in aparitiile live cat si in cele 4 materiale discografice scoase din 2009 si pana in prezent (“Luna Patrata”, “Cu drag”, “Dragoste in 3”, “Fericirea de Luni”)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 577
Cuvinte cheie: Piatra Neamt
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2267 zile, 12 Ian. 2018

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

  • Ai ceva de zis?

    .