poze festivalul berii caracal 17 19 mai

FESTIVALUL BERII, CARACAL 17-19 MAI

Olt , Caracal. Vineri 17 Mai 2019 09:00 - Duminică 19 Mai 2019
Platoul Primariei Caracal

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Targuri

Numar min/max participanti: 1000/4000

FESTIVALUL BERII, CARACAL 17-19 MAI 2019! Caracalul intra in MARE SARBATOARE! Municipiul Caracal se pregateste sa imbrace haine de sarbatoare! In perioada 17 MAI - 19 MAI 2019, de vineri pana duminica, se va desfasura in centrul Municipiului Caracal, evenimentul “FESTIVALUL BERII”! Propunem tuturor locuitorilor si nu numai, un festival incarcat de voie buna, distractie si concerte in fiecare seara. Evenimentul “Festivalul Berii”din Caracal, aduce cei mai în vogă artiști, spectacole muzicale pentru toate gusturile, un tezaur de bunătăți culinare si un mega parc de distractii atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

“FESTIVALUL BERII”, CARACAL! Trei zile pline de activitati recreative, distractie, concerte si momente pentru intreaga familie!
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, masinute, topogane gonflabile și carusele, iar pentru părinți organizatorii au pregătit concerte în fiecare zi și grătare încinse la maxim și stropite cu bere rece din belșug.

Vă promitem un week-end plin de distracție!

Vineri 17 MAI - Dam startul serbarii cu un spectacol folcloric deosebit, oferit si transmis in direct de ETNO TV- “ETNO TV SI INVITATII” : Marius Magureanu, Rozica Petra, Claudia Ghitulescu, Cristian Banateanu, Gabriel Dumitru, Livia Streata, Cornelia Orleanu, Roberta Buzuriu, Zestrea Neamului si indragita artista de muzica populara CLAUDIA GHITULESCU.
Vom continua cu o seara incendiara de clubbing, cu DJ Set& MC Anuryh si vom incheia seara cu un MEGARECITAL JO.

Sambata 18 MAI - Vom incepe petrecerea cu un spectacol de muzica populara, oferit de indragitii artisti: CRISTINA JUVELESCU, FILUTA BOGDAN, VASILE CIOBANU si VIOLETA CONSTANTIN.
Vom continua seara cu un show incendiar oferit de DJ Set& MC Anuryh si frumoasele dansatoare, urmand sa incheiem in acelasi ritm incendiar cu un MEGARECITAL DODDY.

Duminica 19 MAI- Incepem petrecerea cu un program de muzica populara si de petrecere, oferit de AURA STOICAN SI NICOLAE DATCU.
Vor incinge atmosfera MC Anuryh si animatoare, dupa care ne va incanta cu un MEGARECITAL frumoasa RUBY!

Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmare, cărnuri afumate, cozonaci, preparate ungurești, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, brânzeturi, Kurtos Kalacs, turtă dulce şi minunate exponate lucrate manual de meşteri populari, a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu adevătare produse tradiționale: plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării, dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă și multe altele.

Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1717
Cuvinte cheie: Caracal

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1781 zile, 14 Mai. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .