poze seminar despre feminitate si relatii in ploiesti
poze seminar despre feminitate si relatii in ploiesti poze seminar despre feminitate si relatii in ploiesti poze seminar despre feminitate si relatii in ploiesti

Seminar despre Feminitate si Relatii, in Ploiesti.

Prahova , Ploiesti. Duminică 25 Octombrie 2015 10:00 - Duminică 25 Octombrie 2015

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

În data de 25 octombrie, ești invitată la un seminar special creat pentru tine, în care vei invăța să îți redescoperi și să îți folosești feminitatea pentru a-ți exprima în mod corect emoțiile și pentru a crea atracție și echilibru în relația de cuplu.

Cu toții trăim un ritm de viață stresant, plin de responsabilități și activități, iar acest lucru ne dezechilibrează constant viața personală, mai ales cea de cuplu. Lipsa timpului ne afectează modul în care relaționăm, pune presiune pe noi și uneori ne trezim prinse în relații de tip fast-food sau într-o singurătate în doi. Dacă vrei să afli mai multe despre tine, despre tipul de relații pe care le ai, despre modalitățile prin care îți poți transforma relația cu persoana iubită, ești așteptată la seminarul despre Feminitate și Relații.

De ce să participi la seminar?
- Vei învăța despre echilibrul dintre feminin și masculin în viața de cuplu.
- Vei descoperi cele 4 tipuri de femei în relaționarea cu bărbații și vei identifica tipul după care funcționăm fiecare dintre noi.
- Vei învăța cum să obții o relație așa cum ți-o dorești.
- Vei afla ce sunt emoțiile, cum te afectează pe tine, relațiile cu cei din jur și cum le poți canaliza pentru a crea intimitate și conexiune.
- Vei afla care sunt nevoile de bază ale unui bărbat în relații și cum poți folosi toate acestea în avantajul unei relații armonioase.
- Vei afla răspunsuri la întrebările tale: Cum, când și de ce apare conflictul într-o relație? Cum îl poți gestiona și cum te poți feri de efectele lui nocive.

Seminarul va fi organizat la Ploiești de Academia de Feminitate, iar workshop-ul va fi suținut de Violeta Moisa, trainer profesionist pentru relatii.

DETALII ÎNSCRIERE:
• Data: 25 octombrie. Orele 10.00 – 15.00
• Costul acestui seminar este de 100 RON
• Pentru a participa, puteți transmite un mesaj la e-mail la violeta@academiadefeminitate.ro
• Locația seminarului va fi comunicată participanților după înscriere.

Mai multe detalii: http://academiadefeminitate.ro/seminar-despre-feminitate-si-relatii-in-ploiesti/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 910
the good company

Adaugat in urma cu 3094 zile, 09 Oct. 2015

Adaugat de The Good Company

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .