poze ateliere creative pentru copii la fabrica de ciocolata din ploie

Ateliere creative pentru copii la Fabrica de Ciocolata din Ploie

Prahova , Ploiesti. Marţi 8 Aprilie 2014 10:00 - Vineri 2 Mai 2014

Categorii: Alte Evenimente

Campania de Paste continua la Ploieşti Shopping City cu Fabrica de Ciocolata ce va fi gazduita de centrul comercial incepand de astazi, 8 aprilie si pana pe 3 mai.

Campania de Paste continua la Ploieşti Shopping City cu Fabrica de Ciocolata ce va fi gazduita de centrul comercial incepand de astazi, 8 aprilie si pana pe 3 mai. Copiii vor avea ocazia sa devina cofetari priceputi la atelierele de cupcakes sub indrumarea Iepurasului Chef si sa isi dezvolte creativitatea si indemanarea prin atelierele de constructie cu Lego. Intre 11 – 13 aprilie, parintii se pot bucura de oferte si discount-uri speciale de Sale Weekend, valabile doar in magazinele din Ploiesti Shopping City.
Juniorii devin creatori de cupcakes si constructori Lego
Ploiesti Shopping City gazduieste Fabrica de Ciocolata in perioada 8 aprilie – 3 mai si organizeaza ateliere de cupcakes unde micutii vor invata cum sa orneze prajiturelele cu glazura si bomboane colorate. Fiecare copil se va putea costuma in bucatar, cu boneta si sort, iar la sfarsitul atelierului, toti copiii vor primi diplome si cupcakes. Cei mici vor avea parte si de jocuri interactive cu probe puse la cale de Iepuras. In plus, micutii se vor putea fotografia cu Iepurasul, iar pozele lor vor fi urcate pe pagina de Facebook a Ploiesti Shopping City.
Experienta creativa pregatita pentru copii va fi completata si de atelierele de constructii cu Lego. Cei mici vor ocazia sa asambleze anumite modele puse la dispozitie de Iepuras, insa vor avea si libertatea de a crea in orice fel isi doresc.
Atelierele vor avea loc zilnic, de luni pana vineri intre orele 16:00 – 20:00, iar sambata si duminica, intre orele 11:00 – 21:00.
Sale Weekend dedicat Pastelui
Intre 11 si 13 aprilie, Ploiesti Shopping City isi asteapta vizitatorii cu oferte si discount-uri speciale in cadrul Sale Weekend. Astfel, cei care trec pragul centrului comercial in aceasta perioada pot cumpara cadouri pentru cei dragi sau isi pot alege produsele dorite la preturi promotionale din magazinele din Ploiesti Shopping City.
Premii instant la tombola de Paste
Cei care viziteaza Ploiesti Shopping City in aceasta perioada vor avea parte si de o tombola speciala de Paste cu premii instant. Clientii pot participa pana pe 27 aprilie prin cumparaturi de minim 200 de lei in oricare din magazinele din Ploiesti Shopping City.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1028

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3643 zile, 08 Apr. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .