poze evenimente dedicate familiei in weekend la ploie ti shopping city
poze evenimente dedicate familiei in weekend la ploie ti shopping city

Evenimente dedicate familiei în weekend la Ploiești Shopping City

Prahova , Ploiesti. Joi 25 Septembrie 2014 12:00
Ploiesti Shopping City Ploiesti, DN1, Km 6

Categorii: Alte Evenimente

În acest weekend, Ploiești Shopping City organizează o serie de evenimente dedicate familiei. Astfel, copiii prezenți în centrul comercial se vor putea distra în lumea fascinantă a jocurilor LEGO și vor construi orașul LEGO Arctic din piesele preferate. În plus, cei mici se vor bucura de savoarea înghețatei Algida, iar doamnele, domnișoarele și domnii sunt invitați să descopere noua colecție de toamnă – iarnă 2014 prezentă deja în magazinele Ploiești Shopping City.

Copiii, răsfățați în acest weekend la Ploiești Shopping City

Sâmbătă și duminică, între orele 12:00 – 18:00, cei mici sunt invitați în fața magazinului Noriel să construiască împreună orașul LEGO Arctic, unde vor primi diplome și premii ce constau în jucării LEGO City Arctic. Începând de sâmbătă, toți copiii prezenți la Ploiești Shopping City vor fi întâmpinați cu înghețată.

Noua colecție toamnă - iarnă 2014, prezentă în magazinele Ploiești Shopping City

Doamnele, domnișoarele și domnii sunt invitați să descopere noua colecție toamnă – iarnă 2014 ce se găsește în magazinele Ploiești Shopping City. Mai mult, până pe 12 octombrie, pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City, fanii pot participa la un concurs special, unde pot câștiga premii în valoare de 1.000 de lei și o ședință de personal styling alături de cunoscutul critic și jurnalist de modă, Alin Gălățescu. Mai multe despre detalii despre competiție pot fi găsite pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City (https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity). Tot pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City, fanii vor putea solicita sfaturi de stil și vestimentație de la specialistele în modă: Gabriela Atanasov și Dinna Doneanu.

Partenerii evenimentelor sunt: Algida și Noriel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Mai multe detalii: http://www.ploiestishoppingcity.ro/

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 742

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3473 zile, 25 Sep. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .