poze henry ford celebration weekend la proleasing motors
poze henry ford celebration weekend la proleasing motors poze henry ford celebration weekend la proleasing motors poze henry ford celebration weekend la proleasing motors

Henry Ford Celebration Weekend la Proleasing Motors

Prahova , Ploiesti. Vineri 26 Iulie 2013 10:00 - Sâmbătă 27 Iulie 2013
DN1B, Soseaua Ploiesti - Buzau, Nr. 505

Categorii: Alte Evenimente

În weekend-ul 26-27 iulie, showroom-urile Ford Proleasing Motors din Ploieşti, Buzău şi Târgovişte vor fi gazdele evenimentului aniversar dedicat împlinirii a 150 de ani de la naşterea lui Henry Ford.

În weekend-ul 26-27 iulie, showroom-urile Ford Proleasing Motors din Ploieşti, Buzău şi Târgovişte vor fi gazdele evenimentului aniversar dedicat împlinirii a 150 de ani de la naşterea lui Henry Ford, fondatorul Ford Motor Company şi cel care a inspirat compania să creeze tehnologiile pe care le oferă clienţilor săi în prezent.

În cadrul evenimentului vor putea fi descoperite inovaţiile de astăzi care au fost inspirate de Henry Ford, cel mai recent dintre ele fiind motorul EcoBoost 1.0L, premiat pentru al doilea an consecutiv Motorul Internaţional al Anului. Henry Ford spunea că “viziunea fără execuție nu este decât halucinație” şi că “nu poți clădi o reputație doar pe ceea ce intenționezi să faci”. Compania Ford a dus mai departe viziunea şi spiritul inovator al lui Henry Ford reuşind să construiască cel mai bun motor din lume chiar pe meleaguri autohtone, la fabrica Ford din Craiova.

Sistemul de asistenţă la păstrarea benzii, sistemul de avertizare a unghiului mort, asistenţa activă la parcare, sistemul Active City Stop pentru prevenirea coliziunilor, sistemul hands-free pentru deschiderea automată a hayonului, sistemul de control avansat al cuplului motor, sistemul de comandă vocală sau cel de recunoaştere a semnelor de circulaţie sunt doar câteva dintre tehnologiile inovative Ford care pot fi testate la eveniment.

Cei interesaţi să achiziţioneze un autoturism Ford în leasing, cash sau în varianta buyback, pot profita de oferta specială Henry Ford Celebration Weekend pentru Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Focus, Ford Transit şi Ford B-MAX, cu oferte unice pentru motorizările EcoBoost 1.0L şi nu numai.

Aniversarea celor 150 de ani de la naşterea lui Henry Ford este sarbătorită şi pe Facebook, pe pagina oficială Ford Proleasing Motors, printr-un concurs cu întrebări din istoria mărcii Ford şi premii zilnice constând în produse Ford Lifestyle.

Mai multe detalii: http://www.proleasing.ro/proleasing/news/celebration-weekend

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1489

Eveniment postat de organizator

proleasing motors

Adaugat in urma cu 3927 zile, 25 Iul. 2013

Adaugat de proleasingmotors

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .