poze ploiesti shopping city sarbatoreste romaneste dragostea de drago

Ploiesti Shopping City sarbatoreste romaneste dragostea de Drago

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 22 Februarie 2014 16:00 - Duminică 23 Februarie 2014

Categorii: Alte Evenimente

De Dragobete, Ploiesti Shopping City sarbatoreste cea mai frumoasa traditie: Iubirea.

De Dragobete, Ploiesti Shopping City sarbatoreste cea mai frumoasa traditie: Iubirea. Tinerii indragostiti isi pot sarbatori dragostea si in acest weekend in Ploiesti Shopping City in cadrul casatoriilor de proba. Intre 22 si 23 februarie, cuplurile se pot casatori pentru 24 de ore, de data aceasta ceremonialul avand loc intr-un decor traditional romanesc.

Peste 100 de cupluri s-au casatorit pentru o zi weekendul trecut cu ocazia Valentine’s Day in Ploiesti Shopping City. Pe langa cererile „neoficiale” in casatorie, un tanar si-a luat rolul in serios si si-a cerut cu adevarat in casatorie iubita. De Dragobete, cuplurile sunt invitate sa iubeasca romaneste si sa se casatoreasca intr-un decor tematic popular. Cei care vor face pasul cel mare vor avea parte si in acest weekend de o festivitate speciala si se vor bucura de cadouri precum bijuterii, cosmetice, decoratiuni, bilete la patinoar, vouchere pentru cumparaturi sau cine romantice. Ca simboluri ale casatoriei, indragostitii vor obtne pe loc si un certificat de casatorie si fotografii. Casatoriile de proba vor avea loc intre orele 16:00 si 21:00, in zona scarilor rulante.

In plus, cuplurile pot castiga si un aparat foto oferit de Altex, pe baza voturilor publicului primite la fotografiile din cadrul ceremoniei de casatorie, urcate pe pagina de Facebook a mall-ului.

Chiar in ziua de Dragobete, pe 24 februarie, vor fi anuntati si castigatorii primei excursii oferite de BIBI Touring ca premiu pentru tombola „Formula Iubirii”. Clientii se pot inscrie la tombola pana la mijlocul lunii martie prin cumparaturi de minim 150 de lei.
Parteneri: Bibi Vacanta Travel Shopping Center, Radio Prahova, Kudika.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 837
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3710 zile, 21 Feb. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .