poze ploiesti shopping city se pregateste de paste vanatoarea de ou

Ploiesti Shopping City se pregateste de Paste: „Vanatoarea de ou

Prahova , Ploiesti. Vineri 4 Aprilie 2014 10:00 - Duminică 6 Aprilie 2014

Categorii: Alte Evenimente

: Ploiesti Shopping City se pregateste de sarbatoare si lanseaza Campania de Paste, cu evenimente speciale si promotii dedicate.

Ploiesti Shopping City se pregateste de sarbatoare si lanseaza Campania de Paste, cu evenimente speciale si promotii dedicate. Astfel, micutii ploiesteni sunt invitati sa ia parte la o traditie de Paste ce are loc in fiecare an, in intreaga lume: „Vanatoarea de oua”! Aceasta va avea loc pe Terasa Ploiesti Shopping City, sambata, 5 aprilie. In plus, organizatorii au pregatit pentru cei mici premii surpriza si un spectacol marca Palatul Copiilor din Ploiesti.

Copiii ies la vanatoare de oua colorate
Ploiesti Shopping City ii asteapta pe cei mici la „Vanatoarea de oua”, unde acestia vor avea parte de distractie alaturi de Iepurasi si de cadouri surpriza. Copiii vor primi indicii de la Iepuras si vor fi indrumati in parcurgerea traseului cu obstacole pentru a gasi cat mai multe oua colorate. La sfarsit, toti copiii vor fi rasplatiti cu dulciuri. In plus, atmosfera de sarbatoare va fi intregita de spectacolul oferit de Palatul Copiilor din Ploiesti care va aduce in fata vizitatorilor momente de muzica, dans si teatru. Activitatile vor avea loc sambata, 5 aprilie, incepand cu ora 14:00 pe Terasa Ploiesti Shopping City.

Premii instant la tombola de Paste
Vizitatorii Ploiesti Shopping City vor avea parte in aceasta perioada si de o tombola speciala de Paste cu premii instant. Clientii pot participa pana pe 27 aprilie prin cumparaturi de minim 200 de lei in oricare din magazinele din Ploiesti Shopping City.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 765

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3646 zile, 04 Apr. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .