poze targul de antichita i expo antik revine la ploie ti shopping city

Târgul de antichități Expo Antik revine la Ploiești Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 25 Iulie 2014 - Duminică 27 Iulie 2014
Ploiesti Shopping City

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Targuri

Ploiești Shopping City își invită vizitatorii la cea de-a III-a ediție a târgului de antichități, Expo Antik, organizat în perioada 25 – 27 iulie in cadrul centrului comercial.

După succesul celor două ediții anterioare, Expo Antik revine în această vară la Ploiești Shopping City. Astfel, în weekend, iubitorii de artă și obiecte vechi, care vor trece pragul celui mai mare centru comercial din județul Prahova, sunt invitați să viziteze Expo Antik, un eveniment dedicat pasionaților de colecții valoroase, încărcate de istorie.

În cadrul târgului de antichități, vor fi prezenți 14 expozanți din toată țara, care vor aduce în fața publicului o gamă largă de obiecte de colecție: de la piese unice de mobilier de epocă, obiecte decorative (statuete din bronz și marmură, tablouri, oglinzi, lămpi, porțelanuri și argintărie, ceasuri de perete, pendule) până la bijuterii, ceasuri de mână și aparate foto. În plus, pasionații de numismatică pot admira și colecțiile de monede din diferite perioade, prezente la târg.

Expo Antik se va desfășura pe parcursul celor trei zile, între orele 10:00 – 22:00, în zona scărilor rulante și în galeria Ploiești Shopping City. Accesul vizitatorilor în cadrul târgului este gratuit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 672
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3558 zile, 24 Iul. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .