poze ziua na ionala a romaniei sarbatorita cu fast la ploie ti shoppi

Ziua Națională a României, sărbătorită cu fast la Ploiești Shoppi

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 29 Noiembrie 2014 11:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Alte Evenimente

De 1 decembrie, începând cu ora 11:00, toți românii sunt invitați la Ploiești Shopping City să asiste la doborârea recordului mondial al celui mai mare cârnat din lume și să petreacă o zi națională plină de momente artistice speciale, în care muzica și dansurile folclorice vor fi în centrul distracției. În plus, tombola cu premii și campania voucherelor cadou sunt în plină desfășurare în cel mai mare centru comercial din Prahova.

Un nou record mondial și evenimente speciale de Ziua Națională la Ploiești Shopping City

De Ziua Națională, Carrefour, în parteneriat cu Aldis si Ploiesti Shopping City, va stabili un record mondial: cel mai lung cârnat din lume. Acesta va măsura nu mai puțin de 60 de kilometri și va cântări aproximativ 45 de tone. Evenimentul va începe la ora 11:00, în parcarea centrului comercial, unde vor fi prezenți și oficiali din partea Guinness World of Records. Pe tot parcursul desfășurării întregii acțiuni, atmosfera va fi animată de o petrecere câmpenească cu fasole, sarmale, vin fiert și muzică populară. La final, cârnatul-record va fi pus spre vânzare și va putea fi cumpărat ”la metru”.

Tot pe 1 decembrie, între orele 13:00 și 16:00, vizitatorii vor fi întâmpinați cu spectacole de muzică și dansuri tradiționale românești oferite de artiștii de la Palatul Copiilor din Ploiești, dar și de numeroase ansambluri folclorice din județul Prahova. Totodată, spiritul sărbătorii Zilei Naționale va fi marcat și de suvenirurile dăruite celor prezenți de gazdele Ploiești Shopping City îmbrăcate în port popular.

Fabrica lui Moș Crăciun, tombola cu premii și campania voucherelor cadou continuă la Ploiești Shopping City

Sezonul cadourilor de iarnă este în plină desfășurare la Ploiești Shopping City. Astfel, Fabrica lui Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de evenimente speciale întreaga săptămână. Copiii sunt invitați să participe la atelierele creative unde vor împacheta bomboane, vor realiza jucării din piese LEGO și vor colora felicitări de Crăciun. Tot aici, micuții ploieșteni se pot fotografia cu Moș Crăciun sau cu spiridușul său șef, iar pozele realizate vor apărea pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City. La final, toți participanții vor fi premiați cu o diplomă și o insignă prin care li se va acorda titlul de ”Ajutor al lui Moș Crăciun”. Programul Fabricii lui Moș Crăciun este de luni până vineri, între 17:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, între 11:00 şi 21:00.

Pentru că surprizele se țin lanț în cel mai mare centru comercial din Prahova, tombola cu premii și campania voucherelor cadou continuă. Cei care vor face cumpărături în valoare de cel puțin 200 de lei în magazinele din Ploiești Shopping City vor primi premii instant după ce prezintă bonul fiscal la Biroul de Informații, zilnic între 12:00 – 22:00. Magazinele partenere sunt: Chopstix, Domo, Gatta, Intersport, La Cucina, La Nașu Conașu, Florăria SIATI, Marionnaud, Mizar, Optica Express, Secuiana, Sephora si The Jack Casino. În plus, vizitatorii care doresc să îi surprindă plăcut pe cei dragi pot achiziționa de la Biroul de informații vouchere cadou, în valoare de 30 de lei fiecare. Lista magazinelor participante poate fi consultată pe link-ul următor: http://ploiestishoppingcity.ro/magazine_partenere.pdf
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 879
Cuvinte cheie: Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3431 zile, 27 Nov. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .