poze finala campionatului mondial de fotbal se vede pe terasa ploie t

Finala Campionatului Mondial de Fotbal se vede pe terasa Ploieșt

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 12 Iulie 2014 - Duminică 13 Iulie 2014

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Cel mai aşteptat meci al anului, finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, va putea fi vizionat pe un ecran gigant, de 12mp, pe terasa Ploiești Shopping City. Din program nu vor lipsi distracția, berea, concursurile, dar și întrecerile la jocurile pe playstation, wii şi xbox.

Microbiștii ploieșteni sunt invitați duminică seară, pe 13 iulie, să urmărească live, alături de prieteni, în aer liber, meciul dintre Germania și Argentina, ce va fi disputat pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro și care va desemna cea mai bună echipă națională de fotbal din lume. De asemenea, ei vor putea urmări şi finala mică a Campionatului, dintre Brazilia şi Olanda, ce va fi difuzată în direct sâmbătă, 12 iulie.

În plus, cei ce vor fi prezenți la sfârșitul săptămânii pe terasa Ploiești Shopping City vor putea lua parte la ultima întrecere a Campionatului de Băut Bere. Astfel, cei mai îndrăzneți suporteri se vor întrece într-o probă contracronometru care va desemna cei mai rapizi băutori de bere. Tot duminică, ploieștenii pot participa la quiz-uri și întreceri cu mingea.

De asemenea, în zilele care au rămas până la marea finală, toţi bărbaţii care vin în Ploieşti Shopping City pot profita de zona de distracţie, unde îşi vor exersa talentul în baschet, fotbal şi ping - pong și se vor putea întrece la jocurile pe playstation, wii şi xbox. Aceasta este amplasată în spațiul special amenajat în zona scărilor rulante.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55,000 m2 și aproximativ 2,000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește cel mai mare cinematograf din afara București-ului, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 624
Cuvinte cheie: Ploiesti
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3576 zile, 11 Iul. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .