poze oferte prelungite de black friday la ploiesti shopping city

Oferte prelungite de Black Friday la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Vineri 29 Noiembrie 2013 10:00 - Duminică 1 Decembrie 2013

Categorii: Jocuri si Concursuri , Targuri

Black Weekend (29.11.-1.12.2013) cu oferte prelungite de Black Friday

Ploiesti Shopping City da startul cumparaturilor de sarbatori si anunta un weekend plin de evenimente. Cei ce trec pragul celui mai mare mall din Ploiesti pot vizita Targul de Cadouri, organizat de in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Prahova si se vor putea bucura de promotiile speciale de Black Friday, de o tombola cu premii instant, dar si de momente speciale alaturi de prieteni si familie, pe pationarul de pe terasa mall-ului.

Ultimul weekend din luna noiembrie marcheaza cele mai importante zile de reduceri ale anului: Black FRIDAY plus inca 2 zile de reduceri pentru clientii Ploiesti Shopping City! Magazinele si restaurantele din Ploiesti Shopping City se alatura campaniei, oferind reduceri masive, care ajung pana la 70%, dar si oferte promotionale.

Printre chiriasii participanti la Black Friday se numara Carrefour, New Yorker, Reserved, Douglas, B&B Collection, Splend'or, Be in Time, Kendra, Sephora, Benvenuti, Gatta, Marionnaud, Jolidon, KFC, Leonardo, All Shoes, Arsis, Max, Meli Melo, Optica Express, Ray Sport, Secuiana, Coquette Boutique, Tutti Cafe, Gizell, Top Shop, Grillandia, Tuty Sport, Michael Steak’s, Vodafone, Yves Rocher, Zoomania, Mizar, Cufarul Verde, Coccodrillo si Mobile Trends, iar cea mai mare parte din acesti comercianti isi vor prelungi ofertele pe toata perioada weekend-ului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1085
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3799 zile, 29 Nov. 2013

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .