poze  nu se poate cu de toate

“Nu se poate cu de toate”

Prahova , Ploiesti. Luni 1 Octombrie 2012 19:00 - Luni 1 Octombrie 2012
Casa de Cultura a Sindicatelor

Categorii: Muzica si Concerte

“Nu se poate cu de toate” are premiera in orasul lui Caragiale !


O noua premiera de mare farafaslac se intrevede in toamna acestui an! De acesta data privilegiati vor fi ploiestenii, care suntem siguri ca se vor bucura la auzul vestii ca “Nu se poate cu de toate” – cel mai nou spectacol al maestrului Tudor Gheorghe va debuta chiar in orasul lor.

Motivatia maestrului de a da tonul este simpla: “Premiera va avea loc la Ploieşti, pe 1 octombrie, din respect pentru nenea Iancu.”

Prin urmare Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti va deveni pe data de 1 octombrie gazda unei premiere desavarsite, prin intermediul careia maestrul va impartasi publicului magia creatiilor lui Caragiale, adaugand evident atingerea sa personala inconfundabila: “Am luat texte periodice din Moftul Român, din publicistica lui Caragiale, din proza pe care a scris-o... Nu lipsesc nici poemele în proză... Sunt al dracului de actuale”, dezvaluie Tudor Gheorghe.

Maestrul va fi acompaniat de orchestra “Iunion”, formula pe care “s-a chinuit foarte tare sa o afle”, iar orchestratia va fi asigurata ca de obicei de Marius Hristescu.

Va invitam asadar sa mergeti de aceasta data pe principiul “hai să râdem că, dacă nu, ne-a luat dracu’!” si va aducem la cunostinta ca in scurt timp biletele pentru aceasta reprezentatie vor fi puse in vanzare la casa de bilete a salii de spectacol.

Mai multe detalii: http://www.vreaubilet.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1528

Eveniment postat de organizator

simona dragulescu

Adaugat in urma cu 4307 zile, 10 Iul. 2012

Adaugat de vreaubilet2010

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

  • Ai ceva de zis?

    .