poze andre rieu live in maastricht 2011
poze andre rieu live in maastricht 2011 poze andre rieu live in maastricht 2011 poze andre rieu live in maastricht 2011

André Rieu - Live in Maastricht 2011

Prahova , Ploiesti. Vineri 27 Aprilie 2012 19:30 - Joi 3 Mai 2012
Cinema Premiera

Categorii: Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/810

Spectacol cu André Rieu şi invitaţii săi

În perioada 27 apr. 2012 – 03 mai 2012, ora 19:30, spectatorii îl vor putea urmări pe regele valsului, violonistul André Rieu, într-un spectacol de 3 ore înregistrat în iulie 2011, în piaţa centrală Vrijthof, din Maastricht, Olanda. André Rieu interpretează pe o vioară Stradivarius din 1667, artistul fiind Cavaler al Ordinului Lions (Olanda, 2002), Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor (Franţa, 2009), cât şi posesor al Medaliei de Aur a Republicii Austria (2011).

Pentru cei încă nefamiliarizaţi cu notorietatea violonistului, dirijorului şi showman-ului André Rieu, să spunem că artistul este cel care, interpretând "Al doilea vals" al lui Dimitri Şostakovici, a reuşit în 2009 performanţa de-a ridica în picioare peste 55.000 de spectatori, pe Amsterdam Arena, inaintea meciului de fotbal dintre Ajax si Olympic Marseille.

André Rieu este binecunoscut auditoriului internaţional (concertează cu mult succes în Europa, America de Nord, Japonia, Australia), numărul de albume scoase în decursul anilor depăşind cifra 40, cu vânzări globale de CD-uri sau DVD-uri în peste 20 milioane de exemplare, interpretările sale şi ale orchestrei de 43 instrumentişti care îl acompaniază (The Johann Strauss Orchestra) devenind în timp de-a dreptul legendare. Vânzările de discuri au atins tiraje de aur sau platină în varii ţări (spre exemplu opt tiraje de platină în Olanda). Artistul şi orchestra sa sunt câştigătorii unei serii întregi de premii muzicale, incluzând două premii "World Music Awards".

Notorietatea deosebită a concertelor marca André Rieu este dată nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, dar şi de entuziasmul şi buna dispoziţie pe care André şi orchestra sa reuşesc să-l insufle publicului, de-a lungul spectacolelor sale.

Anual, André Rieu şi The Johann Strauss Orchestra susţin la Maastricht o succesiune de 4-6 spectacole. Seară de seară, aceste concerte reuşesc să aducă în piaţa centrală Vrijthof câte 9-10 mii de spectatori, care şi-au cumpărat biletele cu un an de zile în urmă, publicul provenind în bună parte din străinătate, sosit din varii colţuri ale lumii, special pentru a asista la acest eveniment muzical aparte, care îi conferă oraşului statutul de Mecca muzicală.

Spectacolul se va derula dupa binecunoscutul tipic, prin care, André Rieu are o serie de invitaţi. Invitatul special al serii este actorul britanic Sir Anthony Hopkins, cel care cu 50 ani în urmă a compus un splendid vals ("And the Waltz Will Go On"), piesă rămasă totuşi necunoscută până în zilele noastre. André şi orchestra sa sunt primii muzicieni care interpretează public acest vals inedit.

Publicului său internaţional care va urmări acest spectacol, André Rieu îi transmite următoarele cuvinte: "Mă umple de bucurie de-a vă putea împărtăşi concertul meu preferat, de la Maastricht, oraşul meu natal. Va fi o seară magică, cu invitaţi speciali. Veniţi şi bucuraţi-vă de muzica mea, pe marele ecran de cinema".

Durata spectacol : 3 ore (conţine şi o pauză de 15 min)

Spectacolul este înregistrat şi proiectat în condiţii de High Definition (2K), cât şi sunet Dolby Digital Surround 5.1

Distributor în România : D'STARS

Mai multe detalii: http://youtu.be/bB6JpE4CPl4

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1241

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 4385 zile, 14 Apr. 2012

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .