poze campionatele internationale de gimnastica ale romaniei
poze campionatele internationale de gimnastica ale romaniei

Campionatele Internaţionale de Gimnastică ale României

Prahova , Ploiesti. Joi 2 Iulie 2009 20:13
Sala sporturilor

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

La competiţia care începe astăzi, la Ploieşti s-au înscris sportivi din doar 11 ţări, care se bat pentru premiile modeste oferite de organizatori.

Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti găzduieşte, începând de astăzi şi până duminică, ediţia cu numărul 51 a Campionatelor Internaţionale de Gimnastică ale României. Numărul delegaţiilor care şi-au anunţat participarea la concursul din acest an este extrem de redus, unul din motive fiind legat şi de valoarea scăzută a premiilor puse în joc. Alături de reprezentanţii României, vor concura sportivi de mâna a doua, doar din alte 10 ţări.

Printre participante nu se va număra şi ploieşteanca Ana-Maria Tămârjan, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice, de anul trecut. Antrenorul lotului naţional feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, a preferat să o menajeze şi să mizeze mai mult pe mâna junioarelor.

În această seară, se desfăşoară concursul individual compus masculin, întrecerea similară a fetelor având loc mâine, de la ora 17:00. Finalele pe aparate se vor disputa duminică, de la ora 11:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2305
Cuvinte cheie: Sport , Evenimente Ploiesti
andrei georgiana

Adaugat in urma cu 5434 zile, 02 Iul. 2009

Adaugat de georgi891

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 31

  • Ai ceva de zis?

    .