poze campionatul de bucurie la ploiesti shopping city

Campionatul de Bucurie la Ploiesti Shopping City

Prahova , Ploiesti. Marţi 17 Iunie 2014 19:00 - Duminică 13 Iulie 2014
Ploiesti Shopping City

Categorii: Sport si Excursii

Evenimentul momentului, Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014, va fi sarbatorit la Ploiesti Shopping City pe toata perioada de desfasurare. Cel mai important centru comercial din judetul Prahova organizeaza Campionatul Mondial de Bucurie si ii invita pe cei care ii trec pragul la o luna plina de distractie si fotbal de cea mai buna calitate. Din program nu vor lipsi difuzarile zilnice ale meciurilor, show-uri de dans brazilian, demonstratii ale cluburilor sportive, concursuri, dar si un spatiu special amenajat, dedicat barbatilor.

Toti cei care vor sa nu rateze cele mai importante meciuri ale Campionatului Mondial de Fotbal, le vor putea viziona impreuna cu prietenii lor pe un ecran gigant, amplasat pe terasa Ploiesti Shopping City. In plus, restaurantele si cafenelele le-au pregatit microbistilor meniuri speciale. Lista meciurilor difuzate pe terasa mall-ului va fi disponibila pe www.ploiestishoppingcity.ro si pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

Campionatul de Bere, show-uri de dans brazilian si demonstratii ale cluburilor sportive

Pe langa meciurile difuzate zilnic, Ploiesti Shopping City le pregateste vizitatorilor o multitudine de concursuri si momente speciale. Microbistii se vor putea intrece pentru a castiga Campionatul de Baut Bere sau titlul de „cei mai galagiosi suporteri” si pot participa la quiz-uri si intreceri cu mingea.
Mai mult, in pauzele meciurilor, Clubul Ming, Clubul Sportiv Dacia Martial Arts, Clubul de Judo Ploiesti, Clubul de gimnastica artistica, Karate Club Goshin-Ryu, dar si salile de sport Start Gym si Fitness Club Nico vor pune in scena un adevarat spectacol de demonstratii sportive, in timp ce Scoala de Dans Bailando, Clubul de Dans Sportiv Bucuria Dansului si Palatul Copiilor vor incanta publicul cu show-urile de dans brazilian, cha-cha-cha, rumba, samba, salsa sau paso doble, pregatite special pentru Campionatul Bucuriei de la Ploiesti Shopping City.

Men’s Corner la Campionatul Mondial de Bucurie

Toti barbatii care vin in Ploiesti Shopping City in perioda 12 iunie - 13 iulie pot profita de zona de distractie ce a fost pregatita pentru ei cu ocazia Campionatului Mondial de Bucurie. Astfel, in fiecare zi, barbatii isi vor putea exersa talentul in baschet, fotbal si ping - pong in spatiul special amenajat in zona scarilor rulante, iar pasionatii de gaming, se vor putea intrece la jocurile pe playstation, wii si xbox.

Campionatul Mondial de Bucurie are loc la Ploiesti Shopping City in perioada 12 iunie - 13 iulie, fiind un eveniment de amploare dedicat celei mai importante competitii a momentului, Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 877
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3595 zile, 17 Iun. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .