poze campionatul maraton fifa revine la ploie ti shopping city

Campionatul Maraton Fifa revine la Ploiești Shopping City

Prahova , Ploiesti. Sâmbătă 17 Mai 2014 10:00 - Duminică 18 Mai 2014

Categorii: Sport si Excursii

Luna sporturilor continuă pentru pasionații de jocuri electronice cu cea de-a II-a ediție a Campionatului Maraton de Fifa, ce va avea loc la Ploiești Shopping City în perioada 17 - 18 mai. Cei 32 de împătimiți FIFA 2014 care vor lua parte la competiție se vor lupta pentru o consolă PS3, în timp ce vizitatorii centrului comercial își vor putea demonstra spiritul de echipă și abilitățile sportive în zona de jocuri dedicată unor activităţi precum fusbal, darts, baschet, fotbal şi ping - pong. În plus, membrii echipei Petrolul vor veni special în Ploiești Shopping City pentru o întâlnire cu fanii echipei.

Luna sporturilor continuă pentru pasionații de jocuri electronice cu cea de-a II-a ediție a Campionatului Maraton de Fifa, ce va avea loc la Ploiești Shopping City în perioada 17 - 18 mai. Cei 32 de împătimiți FIFA 2014 care vor lua parte la competiție se vor lupta pentru o consolă PS3, în timp ce vizitatorii centrului comercial î_i vor putea demonstra spiritul de echipă și abilitățile sportive în zona de jocuri dedicată unor activități precum fusbal, darts, baschet, fotbal și ping - pong. În plus, membrii echipei Petrolul vor veni special în Ploiești Shopping City pentru o întâlnire cu fanii echipei.

Ediția a II-a a Campionatului Maraton Fifa în Ploiești Shopping City

După succesul înregistrat anul trecut, Campionatul Maraton Fifa revine cu ediția a II-a, ce va avea loc între 17 și 18 mai în Ploiești Shopping City. Pasionații de gaming online se vor lupta într-o competiție dedicată celui mai popular joc electronic de fotbal, FIFA 2014, și vor avea ocazia să câștige o consol_ PS3, oferită de Altex. În plus, vizitatorii centrului comercial pot profita de toate activitățile ce au fost pregătite pentru ei cu ocazia Lunii Sporturilor. Astfel, sâmbătă și duminic, ploieștenii își vor putea exersa talentul în fusbal, darts, baschet, fotbal și ping - pong și vor putea câștiga premii surpriză. Concursurile vor avea loc între orele 10:00 - 20:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 680
Cuvinte cheie: Ploiesti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3626 zile, 16 Mai. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Ploiesti
comedia burlac la 40 de ani

Comedia „Burlac la 40 de ani"

Prahova, Ploiesti. Sâmbătă 20 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .