poze arta populara celebrata la targul de me te uguri i artizanat de

Arta populară celebrată la Târgul de Meșteșuguri și Artizanat de

Prahova , Ploiesti. Vineri 22 August 2014 - Duminică 24 August 2014

Categorii: Targuri

Târgul de Meșteșuguri și Artizanat vine în perioada 22-24 august la Ploiești Shopping City. Aici, vizitatorii vor fi întâmpinați de către cei mai talentați meșteșugari din țară, care vor fi îmbrăcați în haine populare, specifice diferitelor zone ale României. În plus, oferta specială 1+1 din restauranele și cafenelele din Ploiești Shopping City continuă toată luna august.

Târgul de Meșteșuguri și Artizanat la Ploiești Shopping City
În weekend-ul 22 – 24 august, vizitatorii Ploiești Shopping City sunt invitați la Târgul de Meșteșuguri și Artizanat, unde vor putea achiziționa produse tradiționale create de cei mai pricepuți meșteșugari din întreaga țară. Printre produsele care pot fi admirate și cumpărate se numără: icoanele, coarnele sculptate, țesăturile, fețele de masă și ștergarele, păpușile tradiționale, dar și podoabele, bijuteriile, porturile populare, curelele sau opincile.
Meșterii prezenți în cadrul târgului vor purta straie populare specifice zonei din care provin, iar expoziția cu vânzare va avea loc în zona scărilor rulante.
Oferta specială 1+1 continuă
Toată luna august, cafenelele și restaurantele din Ploiești Shopping City își întâmpină clienții cu o ofertă specială. Astfel, la Grillandia, La Cucina Aroma by Segafredo, Delice și La Nașu Conaşu un meniu cumpărat îl aduce automat pe cel de-al doilea gratis. În plus, Play Again Ploiești le oferă jucătorilor de biliard 1 oră gratis la fiecare oră de joc plătită. Oferta este valabilă de luni până joi de la orele 16:00 și în weekend (vineri, sâmbătă și duminică) în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 465
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 2144 zile, 21 Aug. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

  • Ai ceva de zis?

    .